Notícia

Arcalís a 75 dies d'iniciar la temporada: obertura prevista per al 17 de novembre

L'arribada d'inversions a Arcalís de la mà de Joan Viladomat també generen els primers objectius, entre els quals incrementar el nombre de clients. Per fer-ho vol obrir a mitjans de novembre.

arcalis,telecadira,la bassera
Les pistes d'Arcalís hauran d'incrementar el nombre de clients a les seves pistes Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'arribada d'inversions a Arcalís de la mà de Joan Viladomat també està generant els primers objectius, entre els quals incrementar el nombre de clients. També vol incrementar el volum de negoci i per a això està valorant apujar el preu del forfet. I com aconseguir tots aquests objectius? Millorant instal·lacions, obrint a mitjans de novembre i tancant la temporada a finals d'abril. Ho aconseguiran?


L'arribada d'inversions a Arcalís de la mà de Joan Viladomat ha resultat un autèntic revulsiu. I de conseqüències gairebé immediates. Aquest mateix estiu han començat les primeres obres per implementar el pla director. Entre aquestes en destaca una estel·lar: la construcció d'un nou telecabina, batejat amb el nom de Tristaina. La instal·lació d'aquest nou giny mecànic avança amb rapidesa i es creu que podria entrar en funcionament el mes de desembre vinent.

Una de les altres obres en marxa és el moviment d'uns pocs metres de la base de sortida del teleesquí de l'Hortell, fet que permetrà una arrencada més suau i per tant el farà més còmode. I la darrera inversió que també serà visible en aquesta temporada vinent serà la instal·lació de 7 nous canons de baixa pressió, destinats a la pista Les Canals, també al sector alt de l'Hortell.

Ara bé, totes aquestes inversions també es fan per millorar l'estació i per fer-la més competitiva, i per tant per fer-la viable com a negoci, i per a això hi ha uns objectius que progressivament caldrà anar conquerint. Les inversions requereixen fer uns deures i entre els més immediats, per a aquesta mateixa temporada 2018-19, hi ha la fita d'incrementar l'afluència de clients.

Segons dades anunciades per l'agència de notícies andorrana els objectius fixats són un increment del 10%. Traduït en xifres concretes voldrà dir superar els 180.000 esquiadors de la temporada passada per arribar als 200.000. Un objectiu que es considera assumible per part de la direcció de l'estació.

L'altra aposta que farà l'estació per aconseguir aquestes xifres serà ampliar el calendari d'obertura i atenció, perquè es proposen obrir el pròxim 17 de novembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, i també retardar la data de tancament, prevista per al 28 d'abril.

I finalment un dels grans atractius per a la compra del forfet de temporada d'Arcalís serà la comercialització d'un forfet conjunt entre aquesta estació i Pas de la Casa-Grau Roig. Ara bé, l'apunt que menys deurà agradar a la clientela habitual de l'estació d'Ordino és que s'està valorant apujar els preus dels forfets, un increment que en qualsevol cas seria molt lleuger, segons ANA.ad.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny