Notícia

Vallnord ha acollit la Copa Catalana Super Cup Massi 2018 per les proves de descens i Cross-Country

DH,BTT,Pal,Vallnord,ciclista,descens
Pal ha acollit la Super Cup Massi aquest cap de setmana Autor/a: Francecsc Lladó
Aquest ha estat un cap de setmana carregat de circuits de competició, grans riders, últims punts UCI i una gran organització. A només una setmana del Campionat del Món, els bikers internacionals ho han apostat tot en aquesta última cursa.

Un dissabte ple de Cross-Country

En la categoria masculina, David Valero ha sigut el guanyador d’aquesta prova que va tenir lloc el passat dissabte 1 de setembre a Vallnord-Pal-Arinsal. L’arrancada de la cursa no ha estat fàcil per alcguanyador, ja que el jove Jofre Culell, de la categoria sub-23 ha estatcun gran contrincant durant la cursa. Els segueix Hugo Drechou i Catriel Soto amb més de dos segons de diferència. El rider andorrà en la categoria de XCO, Guy Díaz, s’ha emportat el 20è lloc.

Claudia Galicia ha estat la clara guanyadora en fèmines, on s’ha endut un doble premi: la Super Cup Massi i la general del campionat. A quatre segons de diferència, Noemi Moreno ha obtingut el segon lloc i Meritxell Figueras el tercer.

El descens no deixa de sorprendre’ns

El diumenge 2 s’ha celebrat la prova de descens de la Copa Catalana on Maxime Ciriego ha sigut el guanyador final amb una mil·lèsima de diferència de Rudy Cabirou. Isaac Perich s’ha emportat el tercer lloc.

Una cursa molt ajustada entre el riders d’Elit

Per la banda femenina, Telma Torregrosa s’ha emportat la victòria de la Copa Catalana, seguida de Leanne Chardonnieras amb quasi 20 segons de diferència i Ares Masip.

Apostant pel 2019

Aquest any ha sigut el debut de la Super Cup Massi on s’ha consolidat amb la Copa Catalana International Bikingpoint. Per l’any 2019, aquestes curses prometen moltes emocions: proves puntuables UCI,

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny