Notícia

Un miracle de Helly Hansen, el nou aïllament tècnic Lifaloft ™: calidesa i lleugeresa per a totes les estacions de l'any


Helly Hansen ha fet un pacte amb els déus nòrdics per aconseguir l'impossible: crear una línia de peces més lleugeres i primes amb un major aïllament tècnic. Després de quatre anys d'investigació s'ha creat la tecnologia LifaLoft ™, fusionant la fibra Lifa® amb l'aïllament Prima Loft®, disponible per a tots els mortals el 3 de setembre de 2018.

El concepte va sorgir a partir de la relació de Helly Hansen amb l'equip suec nacional d'esquí que volia més per menys -més calidesa i més versatilitat amb menys volum i pes mínim - en els dissenys que funcionin a la neu, que siguin plegables i pràctics per viatjar. La resposta va ser trobada en les fibres Lifa® de Helly Hansen que s'ha demostrat que són unes de les millors matèries en la indústria de la roba outdoor per la seva durabilitat, els seus òptims controls de la temperatura corporal en condicions fredes fins frígides des del moment en el qual la marca noruega va introduir els primeres bases-layers en els anys 1970. El patentat aïllament tèrmic, construït amb un 75% de fibres Lifa® i un 25% d'aïllament tècnic Prima Loft®, és menys voluminós i pesa un 20% menys que les alternatives de polièster encara que proporciona major calidesa d'acord amb un augment del nombre de bosses d'aire microscòpiques que capturen i retenen la calor. És també una elecció més ecològica causa de la menor petjada d'aigua i carboni.

Helly Hansen és propietària de les fibres Lifa® que de manera inherent no absorbeixen l'excés d'humitat fent que sigui l'aïllament ideal per portar en condicions variables. Mitjançant el control de la humitat les peces amb aïllament tèrmic Lifaloft ™ ens permeten ser usades durant un dia d'activitats d'alta intensitat així com peces urbanes o de viatge. Cada jaqueta de la nova col·lecció inclou 80 g d'aïllament tèrmic Lifaloft ™ i teixit exterior impermeable i tallavents amb PFC-free DWR certificat per bluesign®.

"Com en tots els nostres productes, ens vam inspirar i ens deixem portar pels nostres esportistes i professionals que porten els nostres dissenys cada dia", afirma Philip Taveel, Category Managing Director d'Esquí de Helly Hansen, "L'equip nacional d'esquí de Suècia patrocinat per Helly Hansen està constantment en moviment i necessita productes i capes que siguin funcionals durant l'entrenament a pistes i puguin ser empaquetades en espais petits, però romandre seques per viatjar cap a una cursa el següent dia. La versatilitat en una peça és clau per als esportistes que viatgen i hem proporcionat justament això en cada disseny Lifaloft ™. "

Els productes estrella de la col·lecció inclouen la jaqueta Lifaloft Hybrid Insulator per a home i dona que compta amb teixit de polar sedós en els braços i els costats. La fabricació per zones fa de la jaqueta Insulator una capa o jaqueta sola ultra-versàtil en totes les estacions de l'any i serà portada per l'Equip d'Esquí Olímpic en els dies d'entrenament i de viatge previs als Campionats Mundials.

A més, la LIFALOFT ™ Hybrid Insulatorjacket ha guanyat el Xarxa Dot Award en la categoria Disseny de Producte 2018, destacant la seva innovació. La competició d'aquest any va tenir més de 6.300 inscripcions de 59 països i tots els productes van ser valorats per un jurat internacional i independent d'experts que va guardonar la LIFALOFT ™ Hybrid Insulatorjacket com un dels millors productes de la indústria. "Guanyar un Red Dot Award és un reconeixement global que anem en la bona direcció per crear productes autèntics i innovadors que satisfacin els esquiadors professionals" afirma Philip Tavell, Category Managing Director d'Esquí, Muntanya, Baselayer i Midlayer.

Els primers productes Lifaloft es posaran a la venda el 3 de setembre de 2018 amb 11 estils per a totes les estacions dissenyats per a l'esport, els viatges i com casual wear diari. Vegi la col·lecció completa que inclou els dissenys amb caputxa, de llargada fins al genoll i armilles a la secció Outdoor d'Hivern de les botigues especialitzades.

Lifaloft Hybrid InsulatorJacket

El teixit de baix pes i el teixit de polar sedós i elàstic ajuden a crear una peça ideal com a capa o com a peça de viatge. Desenvolupat en cooperació amb Prima Loft®, el Lifaloft ™ va ser desenvolupat durant quatre anys utilitzant la nostra fibra superior Lifa® i l'extens coneixement de Prima Loft® en aïllament tècnic sintètic, amb menys volum. El teixit de polar sedós s'utilitza en els braços i als costats per un encaix i confort òptims quan s'utilitza com a capa sota d'una jaqueta.

Aïllament tèrmic Lifaloft® by PrimaLoft®
Teixit impermeable i tallavents
Fabricació amb fibra i teixit de plomes
PFC Free DWR
Disseny únic de Lifaloft ™ encoixinat
Teixit polar sedós i elàstic per a un confort òptim
Butxaques escalfa mans en els dos costats amb revestiment de folre.
Vora de licra al voltant del coll i dels punys per un acabat net
Vora de licra al voltant del cuell
Logotip de HH Lifaloft ™ a la part frontal esquerra.

PVP recomanat: 180 €

W Lifaloft Hybrid Insulator Jacket

El teixit de baix pes i el teixit de polar sedós i elàstic ajuden a crear una peça ideal com a capa o com a peça de viatge. Desenvolupat en cooperació amb Prima Loft®, el Lifaloft ™ va ser desenvolupat durant quatre anys utilitzant la nostra fibra superior Lifa® i l'extens coneixement de Prima Loft® en aïllament tècnic sintètic, amb menys volum. El teixit polar sedós s'utilitza en els braços i en els costats per a un encaix més còmode, s'afegeix aïllament tèrmic a la part superior dels braços i una caputxa per afegir confort extra.

Aïllament tèrmic Lifaloft® by PrimaLoft®
Teixit impermeable i tallavents
Fabricació amb fibra i teixit de plomes
PFC Free DWR
Disseny únic de Lifaloft ™ acochado
Teixit polar sedós i elàstic per a un confort òptim
Butxaques escalfa mans en els dos costats amb revestiment de folre.
Vora de licra al voltant del coll i dels punys per un acabat net.
Logotip de HH Lifaloft ™ a la part frontal esquerra.

PVP recomanat: 180 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny