Notícia

Primera reunió institucional i empresarial per salvar Grandvalira

La primera reunió a tres bandes per Grandvalira va acabar sense acords

Primera reunió a tres bandes per salvara la marca Grandvalira. Imatge d'arxiu sector Canillo.
Primera reunió a tres bandes per salvara la marca Grandvalira. Imatge d'arxiu sector Canillo.
El cap del Govern andorrà, Antoni Martí, ha informat que hi haurà una nova trobada entre l'executiu, Saetde i el comú de Canillo per intentar evitar el trencament de Grandvalira. Mentrestant Saetde té la intenció d'esdevenir una alternativa a la mateixa Grandavalira i treballa per oferir l'any 2020 uns 210 quilòmetres esquiables amb un forfet que inclourà Arcalís i l'actual Pas de la Casa-Grau Roig.


El primer intent institucional per evitar el trencament de la marca Grandvalira no ha funcionat. Així ho expliquen avui els mitjans de comunicació andorrans que es fan ressò de les declaracions que el cap del Govern andorrà, Antoni Martí, va explicar dissabte durant els actes de celebració del Dia de Meritxell.

Segons informa ANA.ad aquest estiu, sense especificar data, es va celebrar una primera reunió entre el Govern, Saetde i el comú de Canillo per intentar que no s'acabi duent a terme la ruptura. El cap del Govern admet, però, que es va parlar, i que això és bo, però que no es va obtenir cap resultat. Tot i els nuls resultats el Govern no renuncia a continuar mediant i proposar solucions i preveu més trobades.

I mentre no arriba cap possible acord Saetde fa feina per la seva banda i ja anunciat que té l'objectiu de poder oferir l'any 2020 un forfet per esquiar en 210 quilòmetres esquiables, o el que és el mateix, un passi per esquiar a Arcalís i al Pas de la Casa-Grau Roig.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny