Notícia

La Parva, El Colorado i Pucón, tres més que cauen de la llista

Les dues estacions metropolitanes van apurar fins ahir mateix per anunciar la fi de temporada

El Colorado, en una imatge d'arxiu.
El Colorado, en una imatge d'arxiu.
Dues estacions més que finalitzen precipitadament la temporada. Les estacions de La Parva i El Colorado, a l'àrea metropolitana de Santiago de Chile, van anunciar ahir mateix el tancament. Pucón ho va anunciar dissabte i Portillo ja fa dies que també va confirmar el tancament.


No és habitual que les estacions xilenes acabin la temporada a principis de setembre. De fet, tot i que tampoc es pot dir que sigui un tancament excepcional, el cert és que el més normal, i així ho certifiquen les estadístiques, és que les estacions xilenes acabin la temporada d'esquí a finals de setembre o principis d'octubre.

Ahir al matí dues estacions metropolitanes van comunicar via xarxes socials que es tractava del darrer dia de la temporada. El Colorado, que enguany celebra els seus 70 anys d'història i que com acostuma a ser habitual en els darrers anys va ser la primera del continent en obrir temporada i la darrera en tancar, va anunciar el tancament d'instal·lacions a partir d'avui dilluns. Recordar que aquesta estació va obrir el passat 9 de juny, si bé és cert que va ser una obertura molt parcial.

Pel que fa a La Parva, que ha viscut tota una setmana de competicions FIS de la Copa Amèrica i havent rebut bona part dels millors esquiadors del circuit mundial, també va anunciar ahir que es tractava del darrer dia de la temporada. De fet, en les imatges que l'estació va facilitar de les proves FIS de la Copa Amèrica ja es podia observar que l'estació patia de manca de neu en les seves cotes més baixes, però no en les mitges i altes, on encara es podia esquiar en bones condicions.

Pel que fa a Pucón, l'estació va comunicar, també via xarxes socials, que dissabte seria el darrer dia de la temporada. Recordar que Portillo també va comunicar fa dies que a partir d'avui ja no obriria portes.

A partir d'avui dilluns encara quedaran obertes quatre estacions als Andes de Xile. Valle Nevado, a l'àrea metropolitana, continuarà oberta com a mínim una setmana més, tot que vistes les imatges de les webcams i les publicades a les seves pròpies xarxes socials ho farà amb dificultats. 
Nevados de Chillán i Corralco, als Andes zona volcans de Xile, també continuaran obertes, com a mínim, una setmana més.
Antillanca també continuarà oberta i a més amb molt bones condicions, arribant al 100% de pistes i d'instal·lacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny