Notícia

La temporada continua al sud dels Andes argentins

Cerro Castor, La Hoya, Catedral, Cerro Bayo i Chapelco continuen obertes

Cerro Catedral
Imatge d'aquesta setmana passada a Cerro Catedral Alta Patagonia Autor/a: Facebook Catedral
El tancament precipitat de tres estacions importants dels Andes argentins ha estat motivat per la manca de precipitacions importants al llarg de la temporada. Si la setmana passada informàvem del tancament de Las Leñas, Penitentes y Caviahue, en aquesta setmana podem anunciar que la temporada continua a la resta d'estacions. Cerro Castor, La Hoya, Catedral, Cerro Bayo y Chapelco continuen obertes i una d'elles ho farà fins el 15 d'octubre.


Que tres de les estacions més importants d'Argentina hagin tancat precipitadament per manca de neu no vol dir que la temporada estigui sent dolenta a tota la serralada. De fet la manca de precipitacions generoses ha afectat els trams més al nord de la serralada, mentre que els trams centrals i sud estan tenint una temporada més o menys regular. Així ho demostren Cerro Castor, La Hoya, Catedral, Cerro Bayo i Chapelco, que continuen obertes i ho faran amb bones condicions com a mínim una setmana més la que menys i algunes fins al 15 d'octubre. Us desglossem els tancaments previstos.

Cerro Castor, Cerro Chapelco i Cerro Catedral han anunciat tancament per al 30 de setembre. Per contra Cerro Bayo encara ho ha anunciat quina serà la data de tancament. La que més tard ho farà és La Hoya, que ha anunciat que arribaran al 15 d'octubre gràcies a les excel·lents condicions de neu que encara avui ofereix.

La Hoya, rècord de neu als Andes

Si hi ha una estació als Andes que aquest any ho està "petant" és La Hoya. L'estació d'Esquel (Chubut) ha anunciat que, gràcies a les bones condicions de neu que ha rebut al llarg de la temporada, arribaran al 15 d'octubre, uns trenta dies més del que és habitual. Una situació que contrasta amb l'incendi que va patir uns dels establiments d'hoteleria del centre a mitja temporada. L'incendi del 23 de juliol, presumiblement provocat, va destruir completament la confiteria La Piedra situada a les pistes més baixes i que són utilitzades generalment per als qui s'inicien en l'esquí. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny