Notícia

El president de NEVASA ja hauria confirmat al consell d’administració la dissolució de Grandvalira

El 31 de maig de 2019 serà el darrer dia de Grandvalira segons Joan Viladomat, president de NEVASA

Joan Viladomat
Viladomat confirma al consell d’administració de Nevasa que el proper 31 de maig és l’ultim dia de Grandvalira. Imatge d'arxiu. Autor/a: Andorra Difusió
Notícies no gaire positives per al domini més gran del sud d'Europa, Grandvalira. Viladomat confirma al consell d’administració de Nevasa que el proper 31 de maig és l’ultim dia de Grandvalira.  L’empresari hauria deixat clar en una reunió que els contactes que s’han fet durant l’estiu no han servit de res i que l’únic escenari possible és el de la dissolució.


De confirmar-se el que avui publica el digital andorrà Altaveu.com no hi ha marxa enrere a la dissolució de Grandvalira. El conseller delegat de Saetde i president de Nevasa, Joan Viladomat, hauria confirmat ahir dimarts durant una reunió del consell d'administració de la societat conjunta que res no ha canviat després de les reunions que s'han produït aquest estiu.

Els contactes mantinguts aquest passat mes d'agost tant amb el cap de Govern, Toni Martí, com amb els socis de Nevasa no haurien arribat enlloc. Segons sembla, a la reunió, o reunions convocades pel Cap de Govern andorrà, no s'hi hauria proposat cap solució. Així doncs la comissió encarregada d'articular la dissolució de la societat comercialitzadora haurà de seguir treballant en les tasques de dissolució de la marca Grandvalira, treballs jurídics i operatius que hauran d'estar culminats el 31 de maig de 2019

Segons publica avui l'esmentat digital a la reunió del consell d'administració d'aquest dimarts, que ja estava programada i per tant cal qualificar de tràmit ordinari, s'ha validat la tarifa de PVP del forfet ordinari de dia per a la temporada 2018-19, el qual ha quedat fixat en 50 euros.

Reunió tensa

El diari digital andorrà també informa que el conseller delegat de Saetde va presidir una reunió en la qual, en certs moments, la tensió hauria estat ben present. En el transcurs d'aquesta se li hauria demanat "en quin escenari de futur s'havia de treballar", amb la qual cosa Viladomat hauria recordat que només n'hi ha un de possible: "la dissolució efectiva del 31 de maig" i que fins a la data de dissolució s'haurà de "passar com es pugui".

En aquest context els tècnics i els professionals que comanden la comissió especial de dissolució tenen l'ordre de treballar en la dissolució procurant fer-ho de la manera "menys traumàtica possible".

L'únic element positiu, segons el digital, és que els acomiadaments que pugui generar el trencament de Nevasa seran imperceptibles. Més encara, probablement no n'hi haurà perquè el personal serà absorbit per alguna de les dues societats que conformen la marca Grandvalira. De fet, s'esmenta com a únic conflicte possible els casos de confluència d'interessos en un mateix professional per part de les dues societats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny