Notícia

Arcalís tanca l’estiu amb un increment dels ingressos de l’11%

L’activitat es mantindrà de dijous a diumenge fins al dia 30 de setembre

canoa,llac,arcalis,swimrun
Arcalís tanca l’estiu amb un increment dels ingressos de l’11% Autor/a: Arcalis
Arcalís ha acomiadat aquest dimarts la temporada estival amb un creixement del l’11% en els seus ingressos respecte de l’exercici 2017. Aquest creixement s’entén per l’important augment de la despesa dels clients, que s’ha incrementat en un 21% per visitant. Si bé l’estació acomiadava l’estiu aquesta setmana, l’activitat es mantindrà de dijous a diumenge fins al dia 30 de setembre, amb l’obertura del restaurant de la Borda de la Coma i les exclusives excursions en canoa i paddel surf i als Llacs de Tristaina.


Arcalís ha donat per finalitzat l’estiu 2018 amb un augment de l’11% en el volum de negoci. Aquest important ascens s’explica per l’evolució a l’alça de l’ús dels serveis per part del client, que aquesta temporada ha fet una despesa un 21% superior a la registrada el passat estiu. El director general de l’estació, Xabier Ajona, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats obtinguts aquest estiu, “que ha anat molt bé malgrat que va començar fluix” i la meteorologia no ha estat favorable en moltes ocasions.
 
El dirigent d’Arcalís ha explicat que “les noves propostes, com ara les canoes o l’opció de fer una excursió en e-bike i quads o amb la companyia d’un guia de l’estació, han estat tot un èxit”. Tot i el mal temps, “les activitats han anat molt bé i han continuat l’evolució positiva que hem experimentat els darrers anys, amb un creixement generalitzat” en totes les unitats de negoci. Ajona, que ha ressaltat el creixement, una temporada més, del restaurant de la Borda de la Coma d’Arcalís, també ha parlat del “desenvolupament, molt satisfactori”, de les obres efectuades a les zones entre l’Hortell i la Coma per a la instal·lació del telecabina, que uneix aquests dos punts neuràlgics i que s’espera que es pugui estrenar coincidint amb el pont de la Puríssima.

Tots els serveis que l’usuari pot trobar a Arcalís a l’estiu –restauració, activitats, així com la botiga i el telecadira de Creussans –, han pujat els ingressos en comparació amb el darrer estiu. Si bé en el transcurs dels 81 dies d’obertura s’ha percebut una major afluència en el nombre de visitants i en l’ocupació de l’estacionament, que sovint ha fet ple, la principal explicació del creixement rau en la inclusió de noves activitats, que han tingut una molt bona rebuda. Les excursions en e-bikes i les passejades en canoa o paddle surf al llac de Més Amunt de Tristaina com a complement a les rutes de senderisme, s’han fet un lloc entre les principals atraccions turístiques del Principat per al període estival i, en paral·lel, han repercutit amb un increment del 80% en la branca de facturació d’Arcalís procedent de les activitats.
 
Obertura fins al 30 de setembre i Andorra 2.900, el 6 d’octubre

L’activitat d’estiu a Vallnord-Arcalís seguirà de dijous a diumenge amb l’obertura del restaurant de la Borda de la Coma i, donat el seu èxit, amb la continuació de les canoes i el paddle surf a Tristaina, com a complement a les nombroses rutes de senderisme que, sens dubte i malgrat que no existeix forma de comptabilitzar el nombre de visites, ha tornat a demostrar un any més que es tracta d’un atractiu ineludible per als usuaris.
 
El calendari d’esdeveniments a Arcalís, que aquest estiu ha tornat a celebrar amb èxit la 10a edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, la 41a Volta als Ports d’Andorra i la primera Andorra Swimrun, que en la seva estrena comptava amb una setantena d’inscrits, s’acomiadarà amb la 4a edició de l’Andorra 2.900, el 6 d’octubre vinent. La cursa recorre els 7 pics més alts del Principat, tots per sobre dels 2.900 m d’altitud, acumulant prop de 7.000 metres de desnivell a través de 70 km.
 
Temporada d’hivern 2018 -2019

Els mesos d’estiu, l’equip de Vallnord-Arcalís ha combinat la dedicació a les activitats d’aventura i als excursionistes amb els treballs de millora de l’estació de cara a l’obertura de la temporada d’hivern. Així, des què Arcalís clausurava les seves pistes el proppassat dia 30 d’abril, els esforços s’han centrat en la instal·lació de nous i sofisticats ginys que, a més de millorar la xarxa de canons per al cultiu de la neu, també suposaran un salt en la connexió de les pistes i serveis de l’estació d’esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny