Notícia

L'andorrana Mimi Gutiérrez guanya un eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica

L'esquiadora ha fet el millor temps a les dues mànegues celebrades a Cerro Castor

Imatge d'arxiu. L'esquiadora ha fet el millor temps a les dues mànegues celebrades a Cerro Castor
Imatge d'arxiu. L'esquiadora ha fet el millor temps a les dues mànegues celebrades a Cerro Castor Autor/a: Christophe PALLOT-AGENCE ZOOM
Mireia Gutiérrez s'ha adjudicat un eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica disputat a als Andes argentins. L'esquiadora ha fet el millor temps a les dues mànegues a Cerro Castor. Els temps marcats li permeten baixar punts FIS. Gutiérrez té 16,47 punts a la darrera llista i ha marcat 7,08.


Ahir van començar a Cerro Castor (Ushuaia, Argentina), les proves de tècnica de la Copa de Sud-Amèrica. Mireia Gutiérrez va obtenir la victòria amb punts FIS inclosos.

L’andorrana es va imposar amb el millor temps en les dues mànegues. En la primera, va fer un crono de 48.63, i en la segona de 51.20, per sumar un total de 1.39.83 i, a més, aconseguir baixar punts FIS. Si a la tercera llista de la FIS 2019 Gutiérrez compta amb 16.47, ahir va marcar 7.08 punts FIS.

En segona posició va finalitzar la francesa Doriane Escane, a 1.67, i en la tercera va acabar la també francesa Clara Direz, a 2.79 de l’andorrana.

Els andorrans Àlex Rius i Àxel Esteve van ser els dos representants andorrans que van finalitzar la cursa, amb la 15ª i la 18ª posició, respectivament.

Rius va ser 15è amb un temps de 1.45.08, a 4.18 del vencedor, el francès Jean Baptiste Grange (1.40.90), mentre que Esteve va ser 18è amb 1.46.33, a 5.43. No van poder finalitzar la segona mànega Xavi Salvadores i Xavi Cornella.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial