Notícia

Així va baixar Aymar Navarro la canal Punta Balcón

Imatges que imposen del descens per una canal molt tècnica al Cajón del Maipo

Quarta entrega del projecte del freerider aranès i Txema Trull explorant els Andes a la recerca del millor freeride. Després de la seva expedició a la Glacera El Morado on van descobrir la línia "Real C" que vam poder veure en el tercer episodi de South Lines, Aymar Navarro i Txema Trull continuen explorant les muntanyes del Cajón del Maipo (Xile) tot i les complicades condicions meteorològiques que s'estan trobant en la seva aventura austral.

El del 2018 està sent un dels hiverns andins més complicats que es recorden, especialment per la poca neu i la meteorologia molt canviant a la zona central de la serralada.

La parella de freeriders, però, no desisteix en el seu afany per trobar noves línies sobre les quals lliscar sense perdre gens de motivació i bon humor. Prova d'això és aquest frenètic descens per una llarga i altament tècnica canal situada a Punta Balcón que ens ensenyen en una nova entrega de South Lines powered by KAYAK.

És el 4t episodi de la saga South Lines powered by KAYAK, el projecte amb el qual Aymar Navarro i Txema Trull es troben explorant els Andes a la recerca de noves línies de Freeride.

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


40%


8%


52%

77 vots