Notícia

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, confirma que ja s'està reestructurant el personal de Nevasa

També ha recordat que es mantindrà la marca Grandvalira i una mínima estructura operativa de Nevasa per un període de dos o tres anys

La marca Grandvalira i una estructura operativa de Nevasa podria continuar per un període de dos anys més
La marca Grandvalira i una estructura operativa de Nevasa podria continuar per un període de dos anys més Autor/a: Grandvalira
El cònsol major d'Encamp i membre del consell d'administració de Saetde, Jordi Torres, ha valorat positivament la voluntat del màxim representant de l'executiu andorrà per intentar salvar Grandvalira del trencament. De fet, s'espera que a l'octubre es reprenguin noves negociacions entre Saetde, Ensisa i Govern. Tot i això Torres també ha confirmat que a Nevasa ja fa dies que s'ha activat el procés de dissolució de Grandvalira.

De moment s'ha començat pel personal, i en concret el que s'està fent és posar les màximes facilitats perquè els treballadors puguin triar si treballar per Ensisa o per Saetde. I en contraposició a aquesta realitat el cònsol major ha recordat que s'ha acordat mantenir la marca Grandvalira i una estructura operativa de Nevasa per un període de dos anys més un cop es faci oficial el trencament.

L'objectiu final d'aquesta mínima estructura estaria justificada per intentar mantenir, d'una manera o altra, un forfet de l'actual domini Grandvalira similar o igual a l'actual.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots