Notícia

Baqueira intenta seduir els esquiadors japonesos

Anna Díaz, conselhèra de Turisme d’Aran, i Xavier Ubeira, director comercial de Baqueira, han presentat la campanya d’hivern de la Val d’Aran al Japó

torisme,toquio
Baqueira intenta seduir els esquiadors japonesos Autor/a: Oficina Turisme de la Val d\'Aran
Si en els darrers anys Baqueira ha incrementat notablement la presència de l'esquiador francès, resultat de les campanyes realitzades a les grans ciutats del sud del país, ara prova sort a l'Àsia. Aquest setembre Baqueira ha estat a Tòquio per presentar-hi la temporada d'hivern i intentar seduir l'esquiador japonès.


La conselhèra de Turisme d’Aran, Anna Díaz, juntament amb el director comercial de Baqueira Beret, Xavier Ubeira, varen presentar durant la primera setmana de setembre a Tòquio (Japó), la campanya de la propera temporada d’hivern a la Val d’Aran, als més importants operadors turístics japonesos.
La presentació va tenir lloc a la seu de l’Institut Cervantes de Tòquio on també hi van assistir representants de Turespaña i de l’Agència Catalana de Turisme.

A l’acte de presentació de la campanya d’hivern hi van assistir 100 representants de diferents touroperadors del Japó, entre els quals Rakuten Travel, Miki Tourist, que treballa amb sis empreses minoristes més distribuïdes per Japó, i representants de la revista Globe-trotters Magazine.

La conselhèra de Turisme d’Aran, Anna Díaz, va valorar molt positivament el fet de poder mantenir un contacte directe i personal amb els representants de les empreses turístiques japoneses més importants, que es van mostrar força interessats pel nostre destí turístic de muntanya i d’esquí. Anna Díaz, va aprofitar les diferents trobades per donar a conèixer l’amplia oferta turística i les possibilitats que ofereixen els espais naturals de la Val d’Aran durant tot l’any.

Anna Díaz va explicar també que la campanya d’hivern de la Val d’Aran serà presentada a les fires turístiques de Londres i París, també als Països Nòrdics i a d’altres ciutats de la resta de França. Finalment, també va recordar que com cada any es faran diferents presentacions de Torisme Val d’Aran i Baqueira Beret a les principals capitals espanyoles i catalanes.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots