Notícia

El forfet que integrarà Pas de la Casa-Grau Roig i Arcalís es comercialitzarà en els propers dies

Saetde tornarà a oferir als esquiadors amb forfet de Grandvalira poder obtenir el d’Arcalís pagant un suplement

grau roig,grandvalira
El forfet que integrarà Pas de la Casa-Grau Roig i Arcalís es comercialitzarà en els propers dies Autor/a: Grandvalira
El forfet que irònicament a Andorra alguns han batejat amb el nom de Pascalís, fent referència al domini esquiable que integraran Pas de la Casa-Grau Roig i Arcalís, sembla que finalment serà una realitat que es posarà en marxa en els propers dies. Saetde tornarà a oferir als esquiadors amb forfet de Grandvalira poder obtenir el d’Arcalís pagant un suplement. L’extra que caldrà abonar voltarà els cent euros i la societat capitanejada per Joan Viladomat hauria convidat la seva sòcia Ensisa a afegir-se a la mateixa promoció.


Saetde (Pas de la Casa-Grau Roig) tornarà a oferir aquells esquiadors que vulguin comprar el forfet de temporada 2018-19 de Grandvalira poder obtenir, pagant un suplement, un forfet de temporada vàlid també per Arcalís. Ha estat Secnoa (Arcalís) i no Saetde qui hauria comunicat la decisió a Ensisa, segons publica el digital andorrà Altaveu.com. Secnoa també hauria ofert a Ensisa (Soldeu-El Tarter) fer la mateixa promoció entre aquells esquiadors que  comprin el passi de temporada de Grandvalira.

La decisió encara no s’ha publicitat perquè s’està pendent de la resposta d’Ensisa, a la qual també se li hauria ofert altres possibilitats combinant serveis que ofereix Grandvalira amb els que posa a disposició dels seus clients Arcalís. El forfet estarà pensat per a l'esquí de setmana o de temporada, fet que permetria que, per exemple, aquells esquiadors que tinguin contractat un monitor durant uns dies a Grandvalira també puguin gaudir d’un dia a Arcalís amb el mateix monitor. Aquests productes híbrids, però, s’estarien acabant de perfilar, segons l'esmentat digital que n'ha avançat les intencions.

El que no hi ha dubte és que s’oferirà el forfet de temporada d’Arcalís abonant un suplement, que voltarà els cent euros. L’aterratge de Saetde a Secnoa ja va permetre oferir la temporada passada, en el seu tram final, la mateixa proposta a raó de 25 euros suplementaris en el cas de voler el forfet per al que quedava de curs o de 15 euros extra en el cas del tiquet de dia. 

El forfet general de Grandvalira té un cost per al curs 2018-2019 de 800 euros, encara que en l’actualitat es pot aconseguir al preu promocional de 640. Aquestes tarifes ofereixen diverses variables que es poden consultar a la web del domini. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny