Notícia

Vallter 2000 i La Molina ja tenen data per ser finals d'etapa de la volta ciclista a Catalunya 2019

La Volta a Catalunya ja té definit el recorregut per a la seva 99a edició

volta ciclista,la molina
La Molina, a la imatge, i Vallter tornaran a ser final d'etapa a la Volta Ciclista a Catalunya 2019 Autor/a: FCC
La Volta Ciclista a Catalunya ja té definit els inicis i finals d’etapa de la seva 99a edició, que tindrà lloc del 25 al 31 de març de 2019. Tot i que ja es coneixien els acords amb els municipis implicats, ara es posa en coneixement l’ordre exacte de les etapes de la cursa catalana, la tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia i que es manté un any més a la primera categoria del ciclisme mundial.

La “Volta” 2019, amb inici a Calella i final a Barcelona, presentarà un recorregut amb dos finals en alt: a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i La Molina, i suposa el retorn a la cursa de municipis com Sant Feliu de Guíxols, Vila-seca o Puigcerdà. A més, ciutats com Mataró, Valls o Sant Cugat del Vallès, així com els municipis de la Vall de Camprodon, mantenen la seva aposta per la “Volta” i seguiran gaudint un any més del millor ciclisme mundial.
 
L’organització de la “Volta” procedirà ara a elaborar i crear els millors itineraris per fer de la 99a edició una cursa exigent i d’alt nivell pels millors ciclistes i equips del món, que any rere any es donen cita amb la prova catalana. Així, tots els detalls del recorregut com el quilometratge, els ports o els itineraris seran públics a partir de 2019, quan es realitzarà la presentació oficial de la cursa.

Vallter 2000 és un port de 12km amb un pendent mitjà del 7% i amb rampes màximes de fins els 15% , a 2155 metres sobre el nivell del mar, i per tant serà la cima més alta de la 99a edició de la "Volta".
 
99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya (del 25 al 31 de març de 2019):

1a etapa Calella - Calella 25 de març
2a etapa Mataró – Sant Feliu de Guíxols 26 de març
3a etapa Sant Feliu de Guíxols – Vallter 2000 (Setcases) 27 o 28 de març
4a etapa Llanars (Vall de Camprodon) – La Molina 28 o 29 de març
5a etapa Puigcerdà – Sant Cugat del Vallès 6a etapa Valls – Vila-seca
7a etapa Barcelona – Barcelona (Circuit de Montjuïc)

L’anunci de les ciutats etapes de la “Volta” coincideix amb la posada en escena de la nova pàgina web de la Volta Ciclista a Catalunya (www.voltacatalunya.cat), que avui ha vist la llum i que confirma l’aposta per la renovació de tot el que envolta la cursa. La web, a banda de presentar una imatge més moderna i adaptada als nous temps, incorpora un tercer idioma, i per tant tota la informació de la cursa es podrà seguir en tres llengües: català, castellà i anglès.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


73%


8%


12%


8%

26 vots