Notícia

L'esquí en el cràter d'un volcà de Xile posa fi a South Lines d'Aymar Navarro i Txema Trull

Els cinc episodis que precedeixen a la pel·lícula que s'estrenarà al novembre, sumen un acumulat de 2 milions de visualitzacions.


Amb la publicació del cinquè i últim episodi de South Lines powered by KAYAK, Aymar Navarro i Txema Trull posen fi a la gravació del seu projecte de freeride als Andes. Una nova aventura a l'hivern austral que els ha portat a explorar línies remotes en muntanyes d'Argentina i Xile al llarg dels dos mesos que ha durat el seu viatge. De tornada a casa, l'equip de South Lines treballa ja en la pel·lícula documental que planegen estrenar el mes vinent de novembre.

"Ha estat un hivern molt difícil a Sud-amèrica per la falta de condicions idònies i la meteorologia adversa, però ens hem esforçat al màxim per aconseguir el contingut que veníem a buscar", explica el freerider aranès.

Gravat en l'imponent volcà Puyehue (Los Lagos, Xile), el cinquè episodi ens mostra espectaculars imatges de les línies que Aymar i Txema van poder realitzar en el seu cràter durant les dues jornades que va durar l'expedició. La parella de freeriders no va utilitzar l'ajuda de cap mitjà mecànic per remuntar en les pujades, valent-se simplement de la seva força i resistència física tal com ho han fet aquest any al llarg de tot el desenvolupament del projecte.

Segons Trull, "la del Puyehue ha estat una de les localitzacions més impressionants en què hem esquiat mai. Les vistes des de dalt del cràter posaven els pèls de punta."

Durant el seu periple, Aymar va sortir il·lès de la caiguda que es pot veure al primer descens que dóna inici al vídeo. Els riscos en la pràctica del freeride estan a l'ordre del dia, però tots dos esquiadors són grans professionals que estudien cada línia i les condicions de la neu per reduir al mínim el perill.

El primer recompte de l'abast que ha tingut South Lines powered by KAYAK aporta històriques xifres amb més de 2.000.000 de visualitzacions acumulades en els 5 episodis publicats fins a la data.

Ara, queda per veure què ens oferirà la pel·lícula completa d'aquesta espectacular aventura andina que l'equip planeja estrenar el pròxim mes de novembre. En les setmanes vinents es comunicarà la data i el lloc d'estrena, a més d'un complet tour de projeccions que girarà per diverses ciutats de la península.

Les marques que han fet possible el projecte són KAYAK.es, The North Face i Olympus.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny