Notícia

Les estacions andorranes obriran pistes en dos torns

Si les condicions ho permeten, Arcalís ja obrirà pistes en poc més de 45 dies.

arcalis,terrassa,chill-out
Si les condicions ho permeten, Arcalís ja obrirà pistes en poc més de 45 dies. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord
Si dissabte ho van fer les estacions del consorci Les Neus Catalanes, avui són les andorranes les que posen data d'inici a la nova temporada, que ja s'intueix a la cantonada. Això sí, serà una campanya que vindrà marcada per una Setmana Santa que arriba molt tardana en el calendari. De moment, si les condicions ho permeten, Arcalís ja obrirà pistes en poc més de 45 dies.


Les estacions de Vallnord i Grandvalira ja tenen data d'obertura de pistes i ho faran en dos torns. La més matinera serà Arcalís, que té previst fer-ho el 17 de novembre. El segon torn arribarà 15 dies més tard. Pal i Arinsal tenen la intenció d'obrir el proper 1 de desembre, data que també serà la d'inici de temporada per a Grandvalira, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Pel que fa a la data de tancament aquesta vindrà condicionada per una Setmana Santa que s'escau molt tardana en el calendari. Normalment les vacances de Pasqua són les que determinen el final de temporada, ja que més enllà d'aquest període festiu la gran majoria dels esquiadors opten per endreçar esquís.

Enguany el dilluns de Pasqua coincideix en 22 d'abril, data que a la pràctica serà el de tancament per a totes les estacions andorranes excepte Arcalís. Aquesta estació podria obrir fins a al darrer dia d'abril, donats els bons resultats que va obtenir la temporada passada quan va decidir allargar la temporada fins a gairebé l'1 de maig. Enguany el darrer dia d'esquí a Arcalís sembla que s'anuncia per al 28 d'abril.

Tot i que encara no està confirmada al 100% aquesta data de tancament per a l'estació d'Ordino, el cert és que l'abril de 2017 va anunciar que la direcció de l'estació s'estava plantejant incorporar l'abril sencer en el seu calendari d'obertura habitual. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny