Notícia

Grandvalira posa a la venda el Forfet de Temporada 2018-19

L’estació més gran del sud d’Europa preveu obrir a partir de l’1 de desembre i fins el 22 d’abril sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin


Grandvalira posa a la venda el Forfet de Temporada 2018-19 amb accés a 143 dies d’esquí, 15 més que en la campanya anterior. L’estació més gran del sud d’Europa preveu obrir a partir de l’1 de desembre i fins el 22 d’abril sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. Els usuaris més fidels poden gaudir de descomptes i avantatges amb la compra anticipada fins al 20 de desembre. L’espectacle esportiu vindrà marcat per les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí, la 15a edició de la Total Fight Masters of Freestyle i la Copa del Món de Quilòmetre llançat.


Grandvalira posa des d’avui a la venda el Forfet de Temporada 2018-2019 a través de la pàgina web a i a l’estand de Grandvalira al Centre Comercial Illa Carlemany (Escaldes-Engordany). El Forfet permet als usuaris l’accés lliure a la totalitat del domini durant 143 dies, amb 21 caps de setmana, per un preu de 640 €. Aquest preu promocional estarà disponible fins al 20 de desembre per a les vendes a través del web de Grandvalira i a les taquilles de l’estació (no residents). A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 800 €. 

Un any més, l’estació més gran del sud d’Europa es posiciona com el domini més competitiu de la península pel que fa als quilòmetres esquiables (210 km) així com a l’oferta de serveis complementaris. A més, Grandvalira compta enguany amb esdeveniments de primer nivell com les Finals de la Copa del Món d’Esquí Alpí que tindran lloc a Soldeu El Tarter de l’11 al 17 de març del 2019. En aquesta ocasió, Grandvalira acollirà la competició esportiva més important de la història d’Andorra fins a la data.
 
Preu promocional per a tots els públics 


L’estació torna a aplicar varietat de descomptes avantatjosos a tots els membres de la família. Els júniors (de 12 a 17 anys) poden adquirir el Forfet de Temporada per 585 € i els nens (de 6 a 11 anys) per 460 €. El descompte també s’aplica a les modalitats de dilluns a divendres (515 € adults, 450 € júniors i 360 € nens). D’altra banda, els sèniors amb edats compreses entre els 65 i els 69 anys poden adquirir el Forfet de Temporada per un preu promocional de 255 € fins al 20 de desembre, i els menors de 6 anys (Forfet Baby) i els majors de 70 anys (Senior Gold) continuen gaudint de l’accés gratuït a tota l’estació.

Els residents a Andorra, també es beneficien de preus especials i poden adquirir el Forfet de Temporada per 310 €. Els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat poden gaudir enguany de la totalitat del domini per 250 €  respectivament. Pel que fa als empadronats a les comarques de proximitat de la Cerdanya i l’Alt Urgell, ho fan per un preu de 585 € (adults), 550 € (júniors) i 420 € (nens).

Una altra oportunitat per adquirir el forfet de temporada és a la 40 edició de la Fira d’Andorra la Vella que tindrà lloc del 26 al 28 d’octubre. Durant aquests dies l’estand de l’Illa Carlemany romandrà tancat. 

Finalment, el domini segueix oferint altres modalitats de Forfets amb preus reduïts com el de Freestyle, que dóna accés a tots els snowparks per un preu de 350 €, i el forfet de vianant amb un cost de 145 €.


Avantatges del passi de temporada

Amb el Forfet de Temporada Grandvalira l’usuari pot gaudir sense límits del domini esquiable més gran del sud d’Europa així com de 5 forfets de dia a les estacions de Verbier (Suïssa) i Kiroro (Japó).
Els esquiadors que comprin el Forfet de Temporada en línia abans del 15 de novembre poden escollir l’opció de rebre’l a domicili. 

D’altra banda, comprant el Forfet de Temporada Grandvalira, l’usuari pot beneficiar-se dels següents avantatges exclusius:
• 5% de descompte per renovació
• Descomptes especials per a les famílies 
• Avantatges i descomptes especials en serveis externs a l’estació
• 1 forfet de dia per convidar a un amic
• Amb la compra anticipada del Forfet, l’esquiador gaudeix dels següents avantatges:
• Preu promocional (20% de descompte) fins al 20 de desembre
• Facilitat de pagament: pagament fraccionat sense interessos fins a l'1 de desembre
• Garantia d’esquí
• Per a la compra d’un Forfet de Temporada Infant (6-11 anys) 2018-19, Grandvalira fa un obsequi (fins a exhaurir existències) 

I per aquells usuaris que comprin el Forfet en línia fins al 20 de desembre i que hagin recomanat un client nou, Grandvalira aplicarà 25 € d’estalvi (Més informació www.grandvalira.com). 

Cal destacar la possibilitat de fer servir la firma electrònica en el procés de compra en línia. 

Aquesta temporada el domini esquiable comptarà amb nombroses novetats en tots els sectors. Pròximament, Grandvalira anunciarà de les millores en infraestructures, pistes i serveis així com dels grans esdeveniments com les ja mencionades Finals de la Copa del Món d’Esquí (de l’11 al 17 de març) a més de la 15a edició de la Total Fight Masters of Freestyle (del 28 al 30 de març i del 4 al 6 d’abril) i  la Copa del Món de Quilòmetre Llançat (del 10 al 13 d’abril).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista