Notícia

Itàlia finalment presenta una candidatura per als jocs d'hivern de 2026: Milan-Cortina

La candidatura italiana competirà amb Calgary (Canadà), Estocolm (Suècia) i Erzurum (Turquia)

Cortina d\'Ampezzo
La candidatura italiana competirà amb Calgary (Canadà), Estocolm (Suècia) i Erzurum (Turquia) Autor/a: Cortina d\'Ampezzo
Una de les característiques del caràcter llatí és que sabem improvisar. I que, sovint, ho fem en el darrer moment. I així ha estat: gairebé en el temps de descompte Itàlia ha presentat candidatura per als jocs d'hivern de 2026. El CONI (Comitè Olímpic nacional Italià) ha anunciat oficialment que la candidatura italiana per als Jocs Olímpics d'Hivern a 2026 serà la de Milà-Cortina. Feia poques setmanes, amb prou feina un mes sencer, que s'havia descartat presentar candidatura conjunta amb Torí per manca de consens.


L'Executiva del Comitè Olímpic Internacional (COI) ha començat avui la seva reunió a Buenos Aires, ciutat que acollirà els Jocs Olímpics de la Joventut des de dissabte, i ho farà amb una agenda força carregada. Els membres del COI discuteixen aquest dimecres temes referents al dopatge, mentre que per demà dijous serà el torn de la presentació de candidatures per als Jocs Olímpics d'Hivern de 2026. I en aquest cas hi ha una sorpresa: finalment Itàlia presenta candidatura: la de Milan-Cortina.

Per a la darrera jornada l'executiva definirà quines són les candidatures que continuaran la cursa per als Jocs d'Hivern de 2026, entre les que ja es comptava amb les ciutats de Calgary (Canadà), Estocolm (Suècia) i Erzurum (Turquia). Finalment, però, s'hi afegeix la ciutat de Milà. Una sorpresa, perquè Milà formava part de la candidatura tri-ciutat (Cortina-Torí-Milà) que s'havia descartat per manca d'acord entres les tres seus. Ara, però, i gairebé en el darrer moment, de tres ciutats s'ha passat a una candidatura formada per la ciutat de Milà i l'estació d'esquí de Cortina d'Ampezzo.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny