Notícia

Les estacions de Vallnord es troben en ple procés per contractar temporers

Pal, Arinsal i Arcalís van començar l'u de setembre un procés de contractació que finalitza a finals d'octubre

arcalis,treballador,logotip
Les estacions de Vallnord es troben en ple procés per contractar temporers Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les dues estacions d'esquí de Vallnord; Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís a Andorra, han començat amb el seu procés de selecció de personal en diferents àrees i perfils per a la propera Temporada d'Hivern 2018-19, una campanya que començarà amb tota probabilitat el 17 de novembre. Oficialment el període admissió de CV finalitza el darrer dia d'octubre però durant el mes de novembre encara se seguirà amb el procés de selecció.


Si teniu interès a treballar en alguna estació de les que integren Vallnord ara és el moment. Les estacions de Pal, Arinsal i Arcalís van iniciar l'1 de setembre els terminis per a la inscripció en el procés de selecció de personal per cobrir diferents perfils vacants per a la temporada 2018-2019. Oficialment el període d'admissions finalitza el darrer dia d'octubre però durant el mes de novembre encara se seguirà amb el procés de selecció, segons ha informat Vallnord a Diaridelaneu.cat. La previsió per a aquesta temporada és contractar prop de 900 persones, unes 650 a Pal-Arinsal i 250 a per Arcalís.

Les àrees i perfils a cobrir són diversos. Dins administració es necessita personal destinat a atenció al client i recepció. Pel que fa al departament d'explotació els perfils buscats són per a remuntadors, pisters-socorristes, màquines trepitjaneus, neu produïda, snowpark i pàrking. Una altra de les àrees que més personal requereix és la referent a restauració i els perfils requerits són els de responsables de restauració, caps de cuina, cuiners, ajudants de cuina, rentaplats, personal de neteja, cambrers i responsables de sala. I finalment hi ha el departament conegut com Escola d'esquí, per al qual es busquen perfils de monitors, personal per al jardí de neu, guarderia i secretariat.

Els requisits i tràmits es poden realitzar a través del web www.vallnord.com/ca/trabaja-con-nosotros.

L'inici de la temporada d'hivern 2018-2019 a Vallnord està previst per al dia 17 de novembre 2018, en aquest cas només a Arcalís, si les condicions meteorològiques ho permeten. Igualment, el tancament està previst per al 28 d'abril de 2019 en aquesta estació. Per als qui optin per Pal i Arinsal la data d'inici és l'1 de desembre i la de finalització el 22 d'abril.

Així funciona el procés de selecció i contractació

El procés de selecció del personal dels diversos departaments de Vallnord es durà a terme durant els mesos de setembre i octubre, període durant el qual cada departament es posarà en contacte amb els qui hagin sol·licitat algun lloc de treball i hagin estat admesos. Atès que l'obertura de les estacions depèn de les condicions meteorològiques, el dia d'inici és orientatiu, per la qual cosa la incorporació del personal pot variar en funció de les previsions i realitzar-se de forma gradual segons les necessitats.

Vallnord recorda que els contractes queden supeditats a la concessió per part del Departament d'Immigració del permís de residència i treball temporal. Aquests tràmits tenen una durada aproximada de 3 a 7 dies, per la qual cosa cal presentar la documentació al Departament de RRHH amb suficient antelació. Tots els tràmits (immigració, seguretat social i tributs) són realitzats pel Departament de RRHH, que assessora durant tot el procés de selecció i contractació.

El CV s'ha d'enviar a una de les dues estacions, o sigui, a Pal-Arinsal, o bé a Arcalís.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny