Notícia

Primeres pilones del telecabina Tristaina d'Arcalís ja instal·lades

Són les dues primeres d'un total de catorze pilones

obres,telecabina,pilones,tristaina,arcalis
Ahir es van instal·lar les dues primeres pilones de telecabina Tristaina d'Arcalís Autor/a: Vallnord-Arcalís
El projecte estrella del pla director d’Arcalís, el telecabina Tristaina, avança segons el previst. Ahir dijous l'estació d'Ordino va informar via xarxes socials que es van col·locar les dues primeres pilones, un procés sempre delicat i de precisió per al qual han estat necessàries dues grues de grans dimensions. Són les dues primeres d'un total de catorze. El nou telecabina es preveu que entri en funcionament durant la primera setmana del mes de desembre.


Les obres de construcció del nou telecabina Tristaina avancen i ahir dijous es van instal·lar les dues primeres pilones d'un total de 14. El nou telecabina unirà la base de l'estació, L'Hortell (1.940 m) amb el sector de La Coma (2.200 m).

Si el mes de setembre es va treballar en les estacions de sortida i d'arribada i la cimentació de les futures pilones, per a aquest mes d'octubre les obres seran en bona part la instal·lació de les 14 pilones, moltes de les quals requereixen ajut aeri en forma d'helicòpter per a la seva instal·lació. El nou telecabina, que ha estat batejat amb el nom de Tristaina, es preveu que entri en funcionament durant la primera setmana del mes de desembre.

Al llarg de l'estiu l'estació d'Arcalís ha estat treballant no només en el nou telecabina, sinó que també s'ha estat treballant en la reubicació de sortida del teleesquí de l'Hortell, en el perfilat i eixamplament de tres pistes (La Basera, l'Hortell i El Pont) a la base de l'estació i en la renovació de la xarxa de neu produïda a la pista de Les canals.

Totes aquestes actuacions s'emmarquen dins el Pla estratègic de l'estació d'Ordino Arcalís, i tenen una inversió total de més de 7 milions d'euros.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny