Notícia

Guils Fontanera anuncia novetats i la posada a la venda dels forfets de temporada

Els forfets de venda anticipada a preus de promoció es posen a la venda a partir del 13 d'octubre

cami,fontanera
A Fontanera aquest estiu s'han aclarit els traçats per permetre una millor precipitació de neu sobre el terreny Autor/a: Facebook Guils-Fontanera
L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera posarà a la venda els forfets de temporada aquest proper 13 d’octubre, amb un descompte del 20%, una campanya de promoció que finalitzarà el 18 de novembre. També han anunciat algunes millores a les pistes i en els accessos. Us ho expliquem.


De cara a la temporada 2018/2019 a Guils Fontanera ha anunciat, per mitjà de les seves xarxes socials, les millores que ha preparat a l'estació al llarg d'aquest estiu. En destaca l’aclarida d’arbres que s’ha fet en alguns traçats i que permetran una millor recepció de la neu en cas de nevada i amb més quantitat. Sovint les branques obstaculitzen que la neu es dipositi amb normalitat a les pistes i amb l'aclariment es permetrà una millor precipitació de la neu sobre les pistes. L'actuació s'ha realitzat a les pistes de la Llosa, Rigat, Barranc Comella, Font Freda i la Pleta.

D'altra banda Fontanera posarà a la venda els forfets de temporada, aquest proper dia 13 d’octubre, amb un descompte del 20%, una promoció que estarà activa fins el dia 18 de novembre. Els preus dels forfets de temporada es mantenen en relació a la campanya passada. Per aprofitar aquesta oportunitat, i l’estalvi que representa el fet de comprar-los ara, es podran adquirir els forfets a la pàgina web de l’estació (www.guils.com).

Renovació del material de raquetes i millora d’accesos

Les raquetes de neu és una de les activitats que més ha crescut aquests últims anys . Moltes persones volen gaudir de la neu i de la natura d’una forma més reposada o sense la necessitat de calçar-se uns esquís. Les excursions o sortides amb raquetes de neu són idònies per a famílies i s’ha convertit en una de les activitats més sol·licitades.En aquest sentit, s’ha fet una renovació important del material de raquetes de neu.

D’altra banda, els accessos han estat millorats aquestes últimes setmanes, en una actuació que regularment s’ha fet aquestes últimes temporades abans de l’inici de la campanya de neu. Les obres, en aquest cas, han consistit en l’anivellament del ferm i s’ha aplicat una nova capa d’asfalt.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny