Notícia

Els alcaldes d’Aran recolzen amb unanimitat la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona

L’aranès May Peus, president de la RFEDI, va explicar als alcaldes el projecte de la candidatura

Conselh d\'Aran,alcaldes
Els alcaldes d’Aran recolzen amb unanimitat la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona Autor/a: Conselh d\'Aran
Suport sense matisos dels alcaldes aranesos a la possible candidatura d'uns jocs d'hivern al Pirineu. A la Cerdanya el suport, de moment, sembla que es fa esperar. S'acabarà emportant la Val d'Aran les proves d'esquí en la hipotètica candidatura? Si més no, rumors a banda, a la Val d'Aran es té clar que volen mostrar suport institucional al projecte.


El president de la RFEDI, l’aranès May Peus, a petició del sindic d’Aran, Carlos Barrera,  va ser l’encarregat d’explicar als alcaldes el projecte de la candidatura olímpica d’hivern. May Peus, va assegurar que les instal·lacions i infraestructures tant esportives com de serveis de la Val d’Aran junt amb les pistes de Baqueira Beret, estan preparades per acollir les proves dels Jocs Olímpics en qualsevol disciplina, ja sigui esquí alpí, esquí de fons o snowboard. El Conselh de Bailes de la Val d’Aran farà arribar aquest acord unànime de suport a la candidatura olímpica Pirineus-BCN al Comitè Olímpic Internacional, a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i a la RFEDI.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny