Notícia

El trencament de Grandvalira, qualificat de «suïcidi col·lectiu»

El responsable d'Andorra Turisme lamenta la inseguretat transmesa per la marca Grandvalira i afirma que hi ha mercats que busquen alternatives

telecadira,Cubil,Grau Roig,grandvalira,cua
Grandvalira, un exemple d'èxit és a 14 mesos de desaparèixer Autor/a: Diaridelaneu.cat
Betim Budzaku, gerent d’Andorra Turisme, ha declarat que la indefinició sobre Grandvalira ja ha danyat la imatge. Lamenta la inseguretat transmesa i afirma que hi ha mercats que ja busquen altres destins.


El gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha denunciat públicament que el trencament de Grandvalira ha esdevingut un «suïcidi col·lectiu». Són declaracions recollides pel Periòdic d'Andorra, on també afirma que només l'anunci del trencament ja ha començat a fer mal a la imatge.

El màxim responsable de l'organisme turístic del Principat andorrà ha senyalat que hi ha operadors turístics de mercats internacionals que han començat a buscar destins de neu alternatius al Principat. Per Betim Butzaku el mal a la imatge ja està fet però per comprovar-ne les seves conseqüències en forma de resultats resultats econòmics caldrà esperar a final de temporada.

El responsable de turisme també ha alertat que en 14 mesos la segona marca més potent d'Andorra, Grandvalira, despareixerà i entén que és obligació de tots donar dades i explicar què passarà. Al seu criteri aquesta és una obligació de les persones que no volen continuar amb la marca.

La inseguretat sobre el futur de Grandvalira i el seu forfet actual de cara al futur ja hauria derivat en què alguns operadors turístics, en concret els britànics, estiguin buscant alternatives a Andorra, entre les quals hi ha Itàlia o Turquia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots