Notícia

Laura Orgué, atropellada mentre entrenava amb bici

L'esquiadora de fons, que va ser desena en els Jocs d'Hivern de Sotxi 2014 en la seva especialitat, va ser atropellada per un vehicle mentre pedalava

Laura Orgué
Laura Orgué, atropellada mentre entrenava amb bici Autor/a: Captura de pantalla
Actualment l'esquiadora catalana prioritzava la seva participació en les curses de muntanya i l'esquí de fons havia quedat relegat a un segon pla. Orgué és la màxima responsable de l'equip femení d'esquí nòrdic de la Federació Andorrana d'Esquí.


Podia haver estat pitjor, cert, però això no la treu del gran ensurt que va patir dissabte. Laura Orgué, de 32 anys, va ser atropellada mentre entrenava amb bicicleta. L'esquiadora de fons, olímpica  a Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014, que actualment ha deixat aparcada en certa manera l'alta competició en esquí de fons i prioritza la seva participació en curses de muntanya, va ser atropellada en una carretera secundària mentre entrenava en bicicleta.

L'accident sofert el va fer públic dissabte en el seu compte de twitter, mitjantçant un tuit en el qual va escriure "Sempre havia pensat que la bici de carretera tenia els seus riscos convivint amb el trànsit motor. Ahir ho vaig viure en la pròpia pell. Després de creuar-me amb un cotxe en una carretera massa estreta i impactar-hi brutalment, el resultat és 'només' una fractura de clavícula...

La recuperació a la qual es veu obligada a sotmetre's li impedirà participar a cap competició ni prova esportiva en el proper mes i mig.

Actualment Laura Orgué forma part del cos tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí i en concret és la màxima responsable tècnica de l’equip femení andorrà d'esquí de fons.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat