Notícia

Tercer senyal de distanciament entre les estacions de Vallnord

La desaparició de la central de reserves evidencia noves diferències entre Arcalís i Pal-Arinsal

forfet,arcalis
La desaparició de la central de reserves evidencia noves diferències entre Arcalís i Pal-Arinsal Autor/a: Vallnord
Desapareix la central conjunta de reserves de Vallnord. És un pas més en el distanciament entre Secnoa (Arcalís) i EMAP (Pal-Arinsal). És un tercer senyal del distanciament, després que, el primer, aparegués quan Pal-Arinsal va començar a comercialitzar un forfet de temporada només per aquesta zona. El segon es va fer evident quan entre les dues societats van haver de contractar un servei de mediació per resoldre altres desavinences.


Les dues societats que conformen Vallnord es distancien una mica més. La diferència d'estratègies entre els sectors del domini i l'aparició de nous forfets específics han fet que les societats hagin decidit acabar amb la comercialització i facturació conjuntes. Així, si fins ara hi havia una única central conjunta de reserves, a partir d'ara desapareix.

Segons ha explicat Josep Marticella, director general d´EMAP, a la ràdio-televisió andorrana, el que s'ha fet és "clonar-la" i n'existiran dues d´iguals: una la gestionarà Pal-Arinsal i l'altra Ordino-Arcalís. Marticella, però, ha indicat que "no tindrà cap mena d'afectació per al client, que ni se n'adonarà", i que l'única implicació visible serà que "ara les agències de touroperadors hauran de tenir contracte amb els uns o els altres". Pel que fa als treballadors de l'actual central, se'ls farà una proposta de reubicació a les societats.

La marca Vallnord es manté

Segons informa avui AndorraDifusió, les reunions continuen, però tant Marticella com fonts properes a Arcalís han assegurat que la marca Vallnord no desapareixerà i que per tant també es manté el forfet conjunt de temporada que inclou l'accés a tot el domini esquiable.

Cal recordar que una de les novetats d'enguany a Pal-Arinsal és que s'ha començat a comercialitzar un forfet de temporada només per aquesta zona. A més, i després de l'entrada de Saetde a Secnoa, cal veure quins tipus de forfets o acords s'ofereixen entre Ordino-Arcalís i Pas de la Casa-Grau Roig.

A més, fa uns mesos, Vallnord ja va contractar un servei de mediació per resoldre les desavinences entre EMAP i Secnoa a l'hora de repartir-se 38.000 euros de guanys per la venda de forfets conjunts. Les dues societats en feien una interpretació diferent i no aconseguien posar-se d'acord en la distribució dels diners.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny