Notícia

Corralco no tancarà fins al diumenge 4 de novembre

Serà la única estació xilena que quedarà oberta a partir d'aquest diumenge

Corralco,telecadira
Corralco no tancarà fins al diumenge 4 de novembre Autor/a: Facebook Corralco
Bones notícies per als esquiadors incondicionals de Xile. L'estació de Corralco ja ha comunicat per via de les seves xarxes socials que obre cada dia fins a diumenge dia 14, i a partir d'aquest data ho farà els caps de setmana fins al 4 de novembre.


Ja només queden dues estacions obertes als Andes xilens: Corralco i Nevados de Chillán. La primera, situada als peus del volcà Lonquimay, gaudeix d'unes condicions de neu tan excepcionals que ha decidit continuar temporada fins al dia 4 de novembre. En declaracions recollides per la premsa local, GuillermoVergara, responsable de l'estació, ha afirmat que encara disposen de gruixos superiors al metre de neu. Això sí, de moment obre cada dia fins a aquest diumenge 14 d'octubre, però a partir d'aquesta data ja només obrirà els caps de setmana. L'afluència d'esquiadors en dies laborables és tan baixa que ja no és viable posar en marxa tota l'estació.

L'altra estació que continua oberta és Nevados de Chillán, que tancarà aquest dilluns 15 d'octubre. En aquest cas l'estació no es troba al 100% de pistes i remuntadors però les condicions a les pistes de les cotes altes continuen sent molt bones. L'estació tancarà temporada amb moltes irregularitats en qüestió de neu. La campanya es va iniciar tard per manca de nevades i quan va aconseguir obrir va tornar a viure tot seguit un període llarg, de moltes setmanes sense precipitacions. Curiosament, en entrar al tram final de la temporada, ja al mes de setembre, va tornar a nevar, aconseguint millors condicions de neu a finals de temporada que no durant els mesos de juliol i agost.

El seu responsable i gerent, Manuel Dinamarca, també s'ha queixat del tracte mediàtic que va rebre l'estació per part de la premsa de la capital Santiago de Xile. Segons el gerent, la premsa de la capital hauria magnificat les conseqüències de l'erupció del volcà Nuevo, de la qual ja vam informar Diaridelaneu, i que va fer que molts esquiadors de la zona metropolitana no visitessin l'estació, reduint-se l'afluència dels esquiadors en dies en què s'esperava una major presència.

Les dues estacions preparen ofertes i promocions per als darrers dies de la temporada que es poden consultar a les seves respectives pàgines de Facebook.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny