Notícia

Grandvalira necessita 1200 treballadors per aquest hivern

Les societats Ensisa i Saetde es troben de ple en el procés de selecció de personal per a les diferents àrees que conformen Grandvalira.

grandvalira,treballadors,monitors
Grandvalira necessita 1200 treballadors per aquest hivern Autor/a: Grandvalira
Una temporada més, tot i que potser aquesta sigui l'última, a Grandvalira i les societats que la conformen necessiten cobrir vacants de treball. Nevasa (la societat comercialitzadora del producte), Saetde (societat explotadora del sector Pas de la Casa, Grau Roig i Cortals), Ensisa (societat explotadora del sector Soldeu, El Tarter i Canillo) i com a novetat PGI (Pas Grau Internacional), informen des de la seva pàgina web de les vacants a cobrir.

Perfil dels llocs de treball

Cada hivern, més de 1.200 persones formen l'equip per gestionar el domini esquiable més gran del sud d'Europa, agrupat en diferents àrees, entre les quals hostaleria, explotació i escola.

El procés de selecció per a la temporada d'hivern s'inicia a finals del mes de setembre, un cop s'ha confirmat el personal repetidor d'anys anteriors. A través de la pàgina web és necessari emplenar detalladament el CV i fer constar, a més de les dades personals i de contacte, i l'experiència i formació, especialment aquella àrea relacionada amb el sector de la neu i l'esquí.

El procés es va iniciar al setembre i es prolongarà fins al final del mes d'octubre (generalment), en funció de les vacants existents i els perfils rebuts, moment en què l'estació efectua el procés de selecció de candidats i de confirmació. Tant si és favorable com si no, tots els candidats degudament registrats a la base de dades del web rebran un correu electrònic confirmant, o no, plaça per la la vacant.

De la mateixa manera, quan una persona és seleccionada, rep un pre-contracte (segons el país de procedència és imprescindible per poder viatjar) i se li expliquen les condicions contractuals (jornada, salari, data d'incorporació).

La temporada d'hivern

Segons els llocs, vacants i altres factors com a condicions de la neu, normalment hi ha dues dates d'incorporació: a primers de desembre (primer cap de setmana de desembre o últim de novembre, segons els anys) i a mitjans de desembre (abans de les vacances nadalenques).

De la mateixa manera, Grandvalira garanteix la feina fins al 31 de març i, a partir de llavors, segons data de tancament, condicions de la neu, festivitats ... una part del personal continua fins al tancament de l'estació, que sol ser a mitjans d'abril.

Els tràmits d'immigració per a l'obtenció del permís de residència i treball a Andorra solen portar entre 3 i 7 dies, depenent de si l'alta en el registre d'Andorra es fa per primera vegada o no, amb la qual cosa cal arribar al Principat entre 7-10 dies abans de la incorporació prevista.

En tot cas, els departaments de Recursos Humans de Saetde o de ENSISA us concretaran les dates i tràmits individualment.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny