Notícia

Pal-Arinsal tanca la temporada d'estiu millorant els resultats en un 20%

Vallnord s'ha acomiadat aquest diumenge de l'estiu amb una jornada de portes obertes. Ho han fet amb un increment del 19,78% de la xifra de facturació.

pal,estiu
Pal-Arinsal tanca la temporada d'estiu millorant els resultats en un 20% Autor/a: Vallnord
Vallnord-Pal-Arinsal ha acomiadat aquest diumenge, 14 d'octubre, una temporada d'estiu 2018 que, per quart any consecutiu, tanca amb creixement: la facturació s'ha incrementat en un 19,78% respecte de la temporada passada. Això ha portat a la consecució d'un dels objectius principals de l'estació, que consistia en aconseguir, amb l'activitat estival, el 10% de les vendes totals de l'any.

L'ampliació de les propostes de cara a l'usuari, com la sortida a la venda del forfet de temporada Ski & Bike o la consolidació de les excursions en telefèric, expliquen l'increment dels ingressos malgrat la menor durada de la temporada (de 108 dies en 2017-104 aquest estiu), una meteorologia marcada per precipitacions i el descens generalitzat del turisme a Andorra. El director general de l'estació, Josep Marticella, ha manifestat la satisfacció pel transcurs de l'estiu i ha remarcat "la importància de que l'estiu generi el 10% de la facturació anual, un objectiu que ens havíem marcat com a prioritari". El notable d'aquesta fita rau en el fet que poques estacions l'aconsegueixen. De fet, la mitjana de les estacions franceses que també ofereixen activitat a l'estiu i hivern se situa en el 2%.

A més de la gran acollida del forfet de temporada Ski & Bike que Vallnord-Pal-Arinsal comercialitzava per primera vegada aquest estiu i que ha superat les expectatives previstes, cal destacar l'important augment de la venda del passi exclusiu per a la pràctica de BTT, el forfet de temporada Bike. La xifra de venda d'aquest producte s'ha incrementat en un 45% en comparació amb la temporada passada. En aquesta línia cal destacar l'evolució de la venda del forfet de temporada Vallnord Bike & Ski i la venda anticipada del forfet d'esquí per a la temporada 2018 - 2019. En l'actualitat, quan encara falten setmanes per a l'inici de l'hivern i l'arribada de la Fira d'Andorra (punt important de compra per al client) ja ha experimentat un increment del 20% de les vendes respecte al mateix període del 2017.

El creixement registrat a la venda dels forfets i en l'increment de la despesa per part del client s'ha fet extensiva a SNOWPLUS. L'escola d'esquí per a nens ha crescut, a hores d'ara, un 45% respecte del mateix període de 2017.

El telefèric de Pal-Arinsal es consolida com una atracció a l'estiu

El telefèric que uneix Pal i Arinsal es consolida com una de les activitats preferides pels usuaris dins de l'oferta de senderisme que l'estació de la Massana inclou entre les seves activitats d'estiu. Gairebé 3.000 persones han gaudit del passeig al telefèric de Pal-Arinsal, situat a la vora del nou edifici de serveis del Coll de la Botella i que condueix fins al Parc Natural Comunal del Comapedrosa, des que iniciava els trajectes el 30 de juny passat i fins al tancament, el dia 9 de setembre. D'aquesta manera, després que la proposta de viatjar en el telefèric fins a Arinsal durant l'estiu es posés en marxa per primera vegada la temporada 2017, aquest any ha passat a convertir-se en un servei consolidat per a l'usuari, que, a més, ha trobat una via alternativa i original per accedir al Comapedrosa.

A més de l'èxit de les activitats d'aventura de Vallnord Mountain Park La Massana, entre les que han tornat a triomfar la tirolina Big Zip, el parc de cordes i el kàrting elèctric, cal destacar la importància creixent del Vallnord Bike Park La Massana i el conjunt d'esdeveniments que se celebren. La Maxiavalanche Europe Cup i la MTB SuperCup Massi, juntament amb l'èxit absolut de la Copa del Món UCI de MTB i el Mundial Màsters de MTB 2018, han tornat a situar els circuits de la Massana entre els favorits a nivell internacional, així com el pas per l'estació de la Volta als Ports d'Andorra i l'Andorra Ultra Trail Vallnord, dos esdeveniments que travessen fronteres.

La Temporada d'Hivern s'iniciarà l'1 de desembre de 2018
 
L'activitat de Vallnord-Pal-Arinsal no s'interromp amb el punt final de la temporada d'estiu. L'estació està oberta 10 mesos l'any per a tota la família i durant els mesos de tancament de les instal·lacions, es treballa per deixar tot a punt per a la temporada següent. La temporada d'hivern 2018-2019 està previst que comenci el proper dia 1 de desembre de 2018 i s'allargarà fins al 22 d'abril de 2019. En total, s'esperen 143 dies de neu que, els dissabtes dels mesos de març i abril es podrà gaudir fins les 18h, una hora més del que és habitual.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny