Notícia

El director de Pal Arinsal fa una crida al seny davant el trencament de Grandvalira

El director de Pal Arinsal fa una crida al seny davant el trencament de Grandvalira. Imatge d'arxiu.
El director de Pal Arinsal fa una crida al seny davant el trencament de Grandvalira. Imatge d'arxiu. Autor/a: Andorra Difusió
A poques setmanes que comenci la que podria ser la darrera temporada d'hivern amb el mercat de la neu com el coneixem ara a causa de la disolució de Grandvalira, Josep Marticella ha fet una crida al seny i a ser prudents amb la imatge del país. En declaracions a la ràdio-televisió andorrana el director general d'EMAP ha apostat per un conveni col·lectiu únic per a tot els treballadors de la neu.


Davant la transformació que pot suposar la desaparició de Grandvalira l'any vinent, Josep Marticella ha fet una crida al seny. El director general d'EMAP ha apostat per posar en valor Ski Andorra i ha recordat l'oferta completa que ofereix Andorra. Per això ha demanat prudència "amb la imatge que donem fora"."Quan veig que totes les estacions de l'Aragó fan un forfet de totes les estacions, penso que també els hem incentivat a fer-ho, no crec en les casualitats. Hem de tornar a posar Ski Andorra al seu lloc i que els acords comercials no afectin els clients ni el país".

Marticella ha dit que la relació amb els monitors és ara més clara i directa. Ha apostat per fer un conveni col·lectiu únic per a tots els treballadors de la neu, no només pels monitors. Ha recordat que els monitors han estat l'únic col·lectiu al qual s'ha apujat el preu hora per sobre de l'iPC.

Pal-Arinsal invertirà 5 milions d'euros aquesta temporada, que permetran ampliar i millorar la zona del Planell a Pal i incrementar la innivació artificial a Arinsal.

Pel que fa als canvis a Vallnord, Marticella ha dit que no afectaran els clients. Ha tret ferro a la desaparició de la central de reserves conjunta. Assegura que les estacions "s'especialitzen i promouen els seus productes". "El que ens uneix és la marca i el forfet conjunt".

D'AndorraDifusió.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny