Notícia

Torna la Fira de la neu del Solsonès

Serà el diumenge 11 de novembre de 10 a 14 hores.

Schuss Esquí Club,fira de la neu
Imatge de la Fira de neu del Solsonès corresponent a la primera edició. Autor/a: Schuss Esquí Club
Després de l'èxit de la primera edició de la Fira de la Neu del Solsonès, aquesta any arriba la seva segona edició. Serà el diumenge 11 de novembre de 10 a 14 hores.


Desprès de la bona rebuda que va tenir l’any passat la primera edició de la fira, tant per part dels expositors, com dels visitants i el suport rebut pels diferents organismes públics, com els ajuntaments i el consell comarcal del Solsonès, els organitzadors tornen per amb una segona edició.

La fira de la neu del Solsonès, sorgeix a partir d’una trobada que organitzaven els socis i sòcies de Schuss esquí club, en la qual s'informava dels serveis que oferien com a club. Tambè s'organitzava un un mercat de compra-venta i intercanvi de material de 2a ma. L’any passat els membres del club van creure necessari ampliar-ho a tots els àmbits en relació als esports d’hivern que s’ofereixen al Solsonès, promovent l'esdeveniment juntament amb els ajuntaments de Sant Llorenç de Morunys, Guixers, La Coma, l’associació de turisme de la vall de Lord i el consell comarcal del Solsonès.

El Solsonès es una comarca amb un gran potencial en relació als esports d’hivern i de muntanya. Compten amb l’estació d’esquí del Port del Comte , l’Estivella i Tuixent la Vansa, on es poden practicar tant esquí alpí com esquí de fons, snowboard, esquí de muntanya, excursions amb raquetes de neu, mushing i activitats com tubbies i trineus entre d’altres i amb tots els serveis necessaris com escoles i clubs d’esquí, jardí de neu, allotjaments i restaurants a peu de pistes i tot això a prop de les principals capitals catalanes sense, molt important, haver de fer grans cues o pagar peatges.

Per donar a conèixer tot això els organitzadors van creure oportú organitzar una fira que al seu criteri mancava a la comarca. Ara la fira uneix totes les empreses i entitats, per informar als assistents de tots els serveis que s’ofereixen a la comarca al voltant de la neu en un punt de trobada on la gent pot vendre, comprar o intercanviar articles de 2a mà d’esquí i muntanya.

Aquest any, com a novetat, s'ha cregut important potenciar la part lúdica i educativa de la fira i per això tenen previst oferir un ventall mes ampli d’activitats, mantenint el circuit de rollerskis que ja es va fer l’any passat i que va tenir un gran èxit i afegint alguna altre activitat com ara un possible circuit de patins el línia i una activitat de múixing.

Descarregueu-vos en aquest enllaç el cartell de la Fira de la neu del Solsonès.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Un consell: que quan facin el salt no tanquin els ulls''
Eduard Terricabres, en 'Terri' Cap de salts a la Llosa del Cavall

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots