Notícia

La neu arriba, un any més, a la plaça de l’Església d’Arenys

L’Associació Ski Arenys prepara una nova edició de la Fira +KNEU que se celebrarà l’últim cap de setmana d’octubre

+kneu
La neu arriba, un any més, a la plaça de l’Església d’Arenys. Imatge d'arxiu. Autor/a: Associacio Ski Arenys
Falten menys de 45 dies per a l'inici d'una nova temporada d'esquí. En aquests dies previs a la temorada s'organitzen diversos esdeveniments de pre-temporada, entre els quals la Fira +KNEU d'Arenys de Mar. L'organització de la Fira, a càrrec de l'Associació Ski Arenys, arriba a la tercera edició.


El dissabte 27 i el diumenge 28 d'octubre, la plaça de l'Església d'Arenys de Mar acollirà la 3a edició de la Fira +KNEU. Un any més, és l'Associació Ski Arenys qui s'encarrega de tota l'organització d'una de les trobades més importants del sector.

Amb aquesta tercera edició, la fira es consolida com a una de les cites imprescindibles pels amants de l'esquí i la neu. Encara que també, té com a objectiu apropar els esports d'hivern a la gent del nord- est de Catalunya. Un any més, +KNEU s'avança a la resta d'esdeveniments relacionats amb el món de l'esquí, sent la primera fira que s'organitza abans de l'inici de la temporada 2018-1019. També cal destacar que, a diferència de la resta, l'accés a la fira serà totalment gratuït.

Durant la fira, els visitants podran conèixer de primera mà les estacions de Vallnord (Pal-Arinsal), Porte Puymorens, Les Angles, Masella, La Molina, Port del Compte, Tavascan i Sierra Nevada.

Tanmateix, la fira és molt més que neu i per tant, també hi haurà lloc per un mercat gastronòmic, zona infantil amb activitats pels més petits de la casa, i una zona de restauració i de Show Cooking on es podran tastar tota mena d'aliments típics de la muntanya.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat