Notícia

Quality Travel portarà esquiadors suecs a Baqueira des de l'aeroport d'Alguaire

La companyia sueca Quality Travel, que opera des de l'any 2017 des de l'aeroport d'Alguaire, incorpora aquest any la Val d'Aran i Baqueira Beret als seus paquets turístics per a esquiadors.

Quality Travel portarà esquiadors suecs a Baqueira des de l'aeroport d'Alguaire. Imatge d'arxiu.
Quality Travel portarà esquiadors suecs a Baqueira des de l'aeroport d'Alguaire. Imatge d'arxiu.
La companyia sueca Quality Travel, que opera des de l'any 2017 des de l'aeroport d'Alguaire, incorpora aquest any la Val d'Aran i Baqueira Beret als seus paquets turístics per a esquiadors. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha explicat que aquest és un nou salt qualitatiu per a les comarques de Lleida i va avançar que l'aeroport de Lleida-Alguaire preveu arribar xifres rècord aquest any, ja que fins al setembre ja ha rebut 33.000 passatgers.

Així mateix, durant la campanya d'hivern que està previst que comenci el 16 de desembre fins a principis d'abril s'incorporaran els vols de baix cost que oferirà l'aerolínia britànica Jet2.com. A aquests caldrà sumar els esquiadors del Regne Unit, que arribaran amb els vols de Neilson, que aprofitaran algunes places dels avions de Jet2.com.

Els turistes que arribaran a la Val d'Aran amb Quality Travel són clients amants de l'esquí que aprecien una destinació de qualitat tant en l'àmbit de pistes com hoteler.

Quality Travel mantindrà els vols xàrter per a esquiadors procedents de diferents ciutats de Suècia, però la novetat és que, a més d'Andorra, l'operador turístic suec comercialitza enguany la Vall d'Aran com a destinació d'esquí en els seus paquets turístics, per potenciar també al Pirineu de Lleida entre la seva oferta.

La previsió és que operi durant vuit setmanes (del 3 de febrer al 24 de març), amb dos vols els diumenges previstos a les 13 hores.

Els turistes que arribaran a la Val d'Aran amb Quality Travel són clients amants de l'esquí que aprecien una destinació de qualitat tant pel que fa a pistes com hoteler. Els esquiadors nòrdics provindran de les ciutats d'Estocolm, Malmö, Kalmar, Göteborg, Linköping, Vaxjo i Jönköping.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny