Notícia

La Molina i Masella guanyen la Medalla al Mèrit Esportiu

La Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI) reconeix la trajectòria de les dues estacions en la promoció dels esports d'hivern

assemblea,rfedi,xavier nolla,xavier perpinya
Fotografia de grup dels premiats avui a l'assemblea dela RFEDI, entre els quals Xavier Perpinyà i Xavier Nolla Autor/a: RFEDI
Les estacions d'esquí de La Molina i Masella guanyen la Medalla al Mèrit Esportiu. La Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI) reconeix a La Molina la llarga trajectòria com a estació pionera i la seva tasca en la promoció dels esports d'hivern. El reconeixement arriba l'any que l'estació ha celebrat el seu 75è aniversari. També per l'estació de Masella amb motiu del seu 50è aniversari i per la promoció i difusió dels esports de neu.


La Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern ha aprovat concedir a les estacions de La Molina i Masella la Medalla al Mèrit Esportiu de la RFEDI, a proposta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.
 
La Federació ha volgut premiar la trajectòria de La Molina, així com la seva tasca en la promoció dels esports d'hivern i el compromís per acollir proves esportives relacionades amb els esports d'hivern, tant a escala amateur com professional. Aquest reconeixement arriba l'any que l'estació d’FGC ha celebrat el seu 75è aniversari.

També hi ha reconeixement per Masella, que igualment a proposta de la FCEH s'ha volgut fer un reconeixement pel seu 50è aniversari, potenciant el desenvolupament dels esports d'Hivern durant aquest període. Ha recollit el premi el seu director Xavier Nolla.

L'acte de lliurament d'aquesta medalla ha tingut lloc durant la celebració de l'Assemblea General de la Federació Espanyola avui a Madrid.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots