Notícia

Els Angles posa a la venda a preus de promoció els forfets de temporada 2018-19

La promoció finalitza el proper 2 de desembre i el descompte fins a aleshores és del 15%

angles,esquiador,jaqueta
Els Angles posa a la venda a preus de promoció els forfets de temporada 2018-19 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els Angles és a poc més de 30 dies d'obrir temporada, i és que si la meteorologia ho permet obrirà el 24 de novembre. Des de fa un parell de dies ja es poden comprar els forfets de temporada de l'estació a preus de promoció. La 2018-19 serà una temporada especial per a l'estació del Capcir, ja que recordem que en pocs dies també s'inaugura Angleo, el centre termal de nova construcció que reactivarà l'après-ski a la zona.


Comença la campanya de venda de forfet de temporada a preus de promoció a Els Angles. Des del passat 20 d'octubre s'han posat a la venda els forfets de temporada de l'estació del Capcir. Recordar que Els Angles és una de les estacions amb la temporada d'esquí més llarga a la Catalunya del Nord, ja que tradicionalment és la primera en obrir i la darrera en tancar de les estacions del consorci Les Neus Catalanes. Si la meteorologia ho permet l'estació té previst obrir el 24 de novembre.

Per els esquiadors més fidels a l'estació hi ha la possibilitat de comprar el forfet de temporada a preus de promoció fins al dia 2 de desembre, amb un descompte del 15%, o el que és el mateix, pagar-ne 422 euros enlloc de 470 euros. També hi ha preus de promoció per a les famílies. Per exemple, per a famílies de 4 membres que comprin 4 forfets de temporada, el més econòmic de les 4 tipologies els sortirà a cost 0. Podeu accedir a les tarifes 2018-19 en aquest enllaç. La 2018-19 serà una temporada especial per a Els Angles ja que en pocs dies també s'inaugurarà Angleo, un centre termal de nova construcció que reactivarà l'après-ski a la zona i projectant Els Angles com el peu de pistes més complet i variat de les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyginy

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

“Vull ser el primer esquiador que guanyi la Transat Jacques Vabre”
Aurélien Ducroz Doble campió de la Freeride World Tour i participant a la Transat Jacques Vabre

entrevista