Notícia

Els Angles posa a la venda a preus de promoció els forfets de temporada 2018-19

La promoció finalitza el proper 2 de desembre i el descompte fins a aleshores és del 15%

angles,esquiador,jaqueta
Els Angles posa a la venda a preus de promoció els forfets de temporada 2018-19 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els Angles és a poc més de 30 dies d'obrir temporada, i és que si la meteorologia ho permet obrirà el 24 de novembre. Des de fa un parell de dies ja es poden comprar els forfets de temporada de l'estació a preus de promoció. La 2018-19 serà una temporada especial per a l'estació del Capcir, ja que recordem que en pocs dies també s'inaugura Angleo, el centre termal de nova construcció que reactivarà l'après-ski a la zona.


Comença la campanya de venda de forfet de temporada a preus de promoció a Els Angles. Des del passat 20 d'octubre s'han posat a la venda els forfets de temporada de l'estació del Capcir. Recordar que Els Angles és una de les estacions amb la temporada d'esquí més llarga a la Catalunya del Nord, ja que tradicionalment és la primera en obrir i la darrera en tancar de les estacions del consorci Les Neus Catalanes. Si la meteorologia ho permet l'estació té previst obrir el 24 de novembre.

Per els esquiadors més fidels a l'estació hi ha la possibilitat de comprar el forfet de temporada a preus de promoció fins al dia 2 de desembre, amb un descompte del 15%, o el que és el mateix, pagar-ne 422 euros enlloc de 470 euros. També hi ha preus de promoció per a les famílies. Per exemple, per a famílies de 4 membres que comprin 4 forfets de temporada, el més econòmic de les 4 tipologies els sortirà a cost 0. Podeu accedir a les tarifes 2018-19 en aquest enllaç. La 2018-19 serà una temporada especial per a Els Angles ja que en pocs dies també s'inaugurarà Angleo, un centre termal de nova construcció que reactivarà l'après-ski a la zona i projectant Els Angles com el peu de pistes més complet i variat de les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny