Notícia

Ferrocarrils de la Generalitat renova el compromís amb la FCEH i la promoció de l'esquí

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han refermat aquest matí el seu acord que ha reportat nombrosos beneficis els darrers anys

FGC,FCEH, Ricard Font.Oscar Cruz
Els presidents d’FGC i la FCEH, Ricard Font i Oscar Cruz d'esquerra a dreta, signant aquest matí Autor/a: Gencat
Un nou acord de renovació entre Ferrocarrils de la Generalitat i la FCEH per a la promoció de l'esquí. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han refermat aquest matí el seu acord que ha reportat nombrosos beneficis els darrers anys. Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laboració en seguir augmentant la promoció i difusió de l’esquí, amb les 5 estacions gestionades per FGC com a protagonistes.


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han fet pública la seva entesa amb un nou acord de col·laboració per a la temporada 2018-2019 que es manté en la línia de les accions realitzades els darrers anys. La renovació del conveni ha tingut lloc a la seu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, amb la presència dels corresponents presidents d’FGC, Ricard Font, i de la FCEH, Oscar Cruz.
 
Amb una nova temporada d’esports d’hivern per endavant, el creixent nombre de practicants d’esports de neu i, en conseqüència, l’augment de visitants a les 5 estacions catalanes d’FGC ha estat un dels temes més comentats.
 
Amb gruixos de neu que ambdues parts esperen viure novament aquest pròxim hivern, les estacions de La Molina, Vall de Núria, Valler 2000, Espot Esquí i Port Ainé van sumar la passada temporada fins a 714.535 persones, sent La Molina la que més esquiadors va rebre amb 376.139 (un augment del 14%).
 
Entre els diferents aspectes inclosos en l’acord de renovació del contracte, destaca la notable difusió que continuarà realitzant la FCEH de l’actualitat que rodeja les estacions d’FGC a través dels seus portals informatius, com les xarxes socials i la Revista Esports d’Hivern.

Un any més, l’aposta de la FCEH i la predisposició d’FGC per continuar organitzant competicions de tots els nivells a les seves estacions és un altre dels punts més significatius de l’acord. El president d'FGC, Ricard Font, ha afirmat que “aquest compromís el volem fer valer més que mai. En un moment clau pels esports d’hivern a Catalunya, el país està en disposició de fer una aposta per organitzar uns Jocs Olímpics que han de suposar un impuls definitiu a la pràctica dels esports d’hivern tant pel que fa a l’accés a la pràctica com pel que fa a la generació d’esportistes de primer nivell". "Nosaltres volem ajudar a fer possible aquesta fita, ser còmplices, cooperadors necessaris i tractors d’aquesta candidatura de país pels efectes positius que pot suposar des del punt de vista econòmic, social i esportiu. Les instal·lacions esportives, les pistes d’esquí, el Pirineu com a territori, per Barcelona i per Catalunya”.
 
A més, les estacions gestionades per FGC segueixen estant a disposició dels esportistes catalans tecnificats per tal que es puguin entrenar en les millors condicions. Precisament, alguns d’aquests esportistes de la FCEH estaran presents en les competicions, que una temporada més, celebraran les estacions del Pirineu Català que pertanyen a FGC.
 
Amb una intensa temporada per davant, l’esquí de competició tornarà a ser una perfecta eina de promoció a partir de la qual potenciar el desenvolupament del territori i seduir a futurs usuaris, que han d’assegurar la viabilitat dels esports d’hivern i el seu negoci.
 
“Des de la FCEH valorem significativament que es mantingui aquesta vinculació amb FGC i les seves estacions. Crec que és una via imprescindible per fer créixer els esports d’hivern a casa nostra” destaca Oscar Cruz.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny