Notícia

Baqueira, la primera en anunciar les novetats per a la temporada 2018-19

Baqueira suma una nova àrea esquiable, Baciver, amb la qual s'incrementen els quilòmetres de pistes i desnivell total de l'estació arribarà als 1.100 m

baqueira,planol,pistes,2018-19
Baqueira, la primera en anunciar les novetats per a la temporada 2018-19 Autor/a: Baqueira
Baqueira Beret ha comunicat avui  les novetats d'aquesta temporada. Els esquiadors que visitin l'estació a cavall de l'Aran i el Pallars Sobirà gaudiran de la nova àrea esquiable que porta per nom Baciver. La cota màxima serà a partir d'ara de 2.610 m del Cap de Baciver i el desnivell també ha augmentat aconseguint els 1.100 m, això és a causa de la instal·lació del teleesquí del mateix nom amb amb el qual s'augmenten també els quilòmetres esquiables a 165 (inclosos 5 km d'itineraris fora-pista) i s'eleva el nombre de pistes abalisades a 111. Però encara hi ha més coses. Us ho expliquem!


Els esquiadors i snowboarders que visitin Baqueira Beret aquesta temporada gaudiran de la nova àrea amb el nom de Baciver que suma una "B" més als sectors clàssics de Baqueira, Beret i Bonaigua. L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu ascendeix amb aquesta ampliació a 2.273 Ha de terreny esquiable.

La cota màxima serà a partir d'ara a 2.610m del Cap de Baciver i el desnivell també ha augmentat aconseguint els 1.100 m. Això és a causa de la instal·lació del teleesquí del mateix nom amb el qual s'augmenten també els quilòmetres esquiables a 165 (contant 5 km d'itineraris fora-pista) i s'eleva el nombre de pistes abalisades a 111.

El client familiar trobarà més oferta lúdica a pistes amb el Funpark de Beret, s'ha millorat la innivació en diverses pistes incluint el snowpark Era Marmota i, com a espectacle majúscul, destaquen l'arribada de la Copa del Món de Snowboardcross FIS que es disputarà al març.

Nou teleesquí i àrea esquiable de Baciver

La mítica muntanya que presideix de manera imponent Beret i Orri, el Tuc de Baciver, mereixi donar nom a la nova àrea que serà esquiable en part de la seva cara Est, destinada a experts a partir d'aquesta temporada. Amb el teleesquí Baciver l'estació guanya també 100 m de desnivell arribant al seu punt més alt als 2.610m del Cap de Baciver i per tant oferint un descens de més de 1.100 m fins a la base a Baqueira 1500. La longitud del remuntador és d'1,7 km en els quals supera 400 m de desnivell durant el trajecte que ofereix unes vistes úniques de la Cara Nord.

Cinc pistes noves

De les cinc pistes noves, totes elles vermelles i per tant de dificultat, destaca la que porta el nom clau de "Baciver", ja que té 405 m de desnivell, una longitud que supera els 2 km i un pendent mitjà del 19%. També mereixen especial esment la més pendent, amb un 21%, que és "Ta Tq Baciver" i la més fàcil del conjunt "Estanholes" que compta amb 150 m de desnivell, el seu pendent mitjà serà el més suau. Els altres dos traçats que completen l'oferta en aquesta zona són "Orqueta" i "Roca Blanca".

Funpark a Beret

Pel que fa a Beret, s'ha inclòs com a nova pista el FunPark estrenat a mitjans de la passada temporada a l'àrea de Beret i que discorre paral·lel a la pista de Clot der Os. Els més petits (i no tan petits) podran descobrir un traçat de 1.750 m de longitud de pista blava amb molts elements per a la diversió. El recorregut alterna les flors gegants i les reproduccions d'animals autòctons dels Pirineus, alguns dels quals emeten els seus sons pel que més d'un es porta una sorpresa. Diversió assegurada!

Preparació de pistes

Per a la preparació de pistes s'han adquirit dues màquines d'última generació, una d'elles amb "winch" per trepitjar pistes amb fort pendent. Respecte a la producció de neu, s'han instal·lat dos innivadors de baixa pressió al Snowpark de Beret Era Marmota per assegurar la neu en els principals mòduls d'aquesta zona de freestyle.

Oferta gastronòmica

L'estació compta amb 25 restaurants i cafeteries a pistes, 5 d'aquests locals són temàtics oferint experiències culinàries úniques. Un d'ells, potser el de més renom, sigui el MoëtWinterLounge que aquest any millora serveis i amplia cuina per seguir augmentant en qualitat. També s'han dut a terme reformes en l'Audi Quattro Bar, situat a Beret, que sigui per la seva situació o pel seu encant, és un establiment molt concorregut per esmorzars i aperitius. En la resta de restaurants gastronòmics de l'estació (Refugi San Miguel, 5J Grill Baqueira, Restaurant Pla de Beret i Borda Lobato) s'han millorat les cartes amb nous plats i un celler amb més referències.

Cafeteria del Bosc, més accessible

La cafeteria més gran de l'estació, el Bosc, situada a Baqueira 1800 i renovada la passada temporada, disposa ara d'una cinta transportadora més còmoda que permet un ascens senzill evitant la pujada que hi ha a la seva base per dirigir-se fins al Telecabina.

Hotel Montarto

L'Hotel Montarto, en el qual es troba el Wine Bar byViñaPomal i el Pub Drinkery, també ha renovat part de les habitacions i les zones del vestíbul que accedeixen al menjador i al Piano Bar d'aquest allotjament a peu de pistes.

Arriba la Copa del Món FIS de Snowboardcross

Cada vegada més esdeveniments de magnitud recalen a la Val d'Aran i la Copa del Món de Snowboardcross FIS arribarà a Beret els dies 1 i 2 de març de 2019. Serà la segona vegada que el màxim circuit mundial d'aquesta espectacular modalitat, que podríem definir com el motocròs amb snowboard, es disputi a terres araneses. El primer va ser al març de 2016. Estaran presents a la competició els millors del món i, entre ells, els dos esportistes d'hivern espanyols de referència i integrants de l'equip de la Real FederaciónEspañola Deportes de Invierno (RFEDI): l'andalús medalla olímpica de bronze Regino Hernández i el basc subcampió del món LucasEguibar.

Central de reserves online i web amb millor usabilitat

Millora en el sistema de reserves de l'Agència de Viatges Baqueira Beret amb la instal·lació d'un nou programa que permet agilitzar i facilitar les reserves tant les que siguin telefòniques com les que es realitzen directament a través de la renovada web www.viajes.baqueira.es
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny