Notícia

I ara... què passarà amb Pal-Arinsal?

El director d'EMAP, Josep Marticella, creu que Pal i Arinsal continuen tenint el seu propi espai malgrat la "nova Grandvalira"

snowpark,Arinsal
El director de Pal-Arinsal, Josep Marticella, creu que Pal i Arinsal tenen el seu espai en el nou escenari Autor/a: Vallnord
El director general d'EMAP (Pal-Arinsal), Josep Marticella, veu amb bons ulls l'acord aconseguit a Grandvalira per mantenir la marca perquè el sector de la neu és primordial per al país. Pel que fa a la situació a Vallnord, creu que, malgrat que Arcalís també entri en l'oferta de Grandvalira, la marca continua vigent i sòlida, segons declaracions recollides per l'Agència de Notícies Andorrana.


El director de Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha declarat a l'Agència de Notícies Andorrana que el nou escenari creat per la suma d'Arcalís a Grandvalira no afecta, ara per ara, a l'actual Vallnord, que inclou Pal, Arinsal i Arcalís. Tot i això ha admès que les diferents parts hauran d’adequar-se al nou context, i entre ells l’estació de Pal-Arinsal haurà de buscar la seva estratègia, posicionament del producte, redefinir la comercialització i el servei per trobar el seu propi espai.


Fins ara les vendes de forfets, ja sigui el de temporada de Vallnord amb les tres estacions o el propi de Pal-Arinsal, estan registrant xifres molt bones. De fet, va remarcar que el forfet per esquiar exclusivament a Pal-Arinsal està superant les expectatives que s’havien marcat. També ha declarat que des que les societats que formen Vallnord, EMAP (Pal-Arinsal) i SECNOA (Arcalís), han recuperat la gestió han assolit millors resultats cadascuna de les dues.


Sobre el futur de la marca Vallnord, Marticella també ha senyalat a l'ANA.ad que l’acord amb Arcalís està en vigor, està ben consolidat i que no hi ha cap motiu d’inquietud de cara al futur. De cara al futur caldrà veure com evoluciona el nou escenari però que en qualsevol cas el sector de la neu a Andorra continua tenint molt futur. 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny