Notícia

Un CG Puigcerdà en línia ascendent rep la visita del líder CH Txuri Urdin

Els ceretans tindran la baixa important en defensa com Reinis Demiters per sanció i Dídac Bosch per lesió

puigcerda,hoquei,gel
Un CG Puigcerdà en línia ascendent rep la visita del líder CH Txuri Urdin Autor/a: Toni Blanco
Dissabte els de Puigcerdà reben la visita del líder, encoratjats per dues victòries consecutives encaren una visita difícil dels de Donostia. Tal com ens comenta el seu entrenador Salva Barnola els bascos vénen ben rodats de jugar la Continental Cup desprès de jugar 3 partits de nivell però que creu també els hi pot haver passat factura.

Segons Barnola amb el treball i esforç diari es comencen a veure els resultats, cal seguir en aquesta línia i seria una bona oportunitat per batre als de Donostia, ja que és l'únic equip que no han pogut superar en els darrers dos anys, tot i tenir-ho a l'abast al partit d'anada, remarca que també disposen del millor porter de la lliga, Ander Alcaine.

Els ceretans tindran la baixa important en defensa com Reinis Demiters per sanció i Dídac Bosch per lesió, tot i això es recupera a David Caballero desprès de dos mesos de lesió. Pel que fa a la resta comptarà amb tots els efectius.

Els júniors tindran davant també el CH Txuri Urdin, sens dubte un ós dur per al seu potencial per ser una plantilla molt completa amb tots els aspectes inclòs un porter de qualitat, esperar un bon resultat que refermaria la nostra posició d'entrar a la Copa del Príncep la qual gairebé tindrien assegurada, també destaca el tècnic que l'equip cerdà el formen gent principalment de U17 i que és un excel·lent rodatge per a ells.

Tanmateix el mateix dissabte a les 21,30 el Club Gel Puigcerdà farà la presentació de totes les categories en què participa, com cada any envoltat amb un ambient festiu i amb molta il·lusió de ser presents a totes les edats des d'escola fins a sènior.

27 /oct junior LNHH CG Puigcerdà CH Txuri Urdin 13,15 h
27 /oct presentació de totes les categoríes del CG Puigcerdà 21,30 h
27 /oct sénior LNHH CG Puigcerdà CH Txuri Urdin 22,00 h

28 /oct U14 CG Puigcerdà CH Txuri Urdin 10,00 h
28 /oct U17 CG Puigcerdà CH Txuri Urdin 12,15 h

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny