Notícia

Grandvalira comercialitza el forfet de temporada conjunt amb Arcalís amb un suplement de 90 euros

Per als empadronats a Canillo el preu del forfet de temporada Grandvalira+Arcalís queda en els 340 euros, mentre que pels no residents puja fins als 890

estand,grandvalira,fira
Grandvalira present a la Fira d’Andorra la Vella Autor/a: Grandvalira
Grandvalira, un cop anunciat l'acord de continuar amb la marca i, a més, incorporar Arcalís al domini, ha procedit a actualitzar les seves tarifes. Des de fa uns dies ja es poden consultar al web de l'estació.

L'actualització inclou ara l'opció de comprar un forfet de temporada que, a més d'esquiar per "l'antiga Grandvalira" (Soldeu-El Tarter + Pas de la Casa-Grau Roig), ara també inclou l'opció de fer-ho a Arcalís.

Els esquiadors que vulguin esquiar a les tres estacions del domini de la "nova Grandvalira" (Soldeu-El Tarter + Pas de la Casa-Grau Roig + Arcalís) ho podran fer amb un suplement de 90 euros a la tarifa anterior. Així, per exemple, per als no residents a Andorra el forfet de temporada amb preu de sortida -comprat fora dels terminis de promoció- de la "nova Grandvalira" tindrà un cost de 890 euros, per als residents a les comarques de l'Alt Urgell i Cerdanya el cost serà de 675 euros i per als residents a Andorra serà de 400 euros.

Els més beneficiats seran els veïns de Canillo, que el podran adquirir per només 340 euros. També hi ha una opció per esquiar en dies laborables, de dilluns a divendres, reservada només als no residents a Andorra i que té un cost de 734 euros. Les tarifes les podeu consultar en aquest enllaç.

Preus de promoció fins al 20 de desembre

Ara bé, si els esquiadors compren el forfet de temporada abans del 20 de desembre, els preus són més baixos.

Amb els preus de promoció, comprant dins el termini que finalitza el 20 de desembre, el forfet per esquiar a les tres estacions queda en 730 euros per als no residents i per 400 euros per als andorrans. El de dies laborables per a no residents queda per 605 euros. Els preus de promoció per compra en data anticipada fins al 20 de desembre no compta per als residents a les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya.
Tarifes a preu de promoció en aquest enllaç.

Grandvalira present a la Fira d’Andorra la Vella

Grandvalira participa un any més a la Fira d’Andorra la Vella que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la capital. Enguany, el domini s’uneix a la celebració de la 40a edició d’aquest tradicional esdeveniment oferint diferents modalitats de forfets.
 
Els residents a Andorra poden adquirir-hi el Forfet de Temporada 2018-19 amb accés a 143 dies d’esquí, 15 més que en la campanya anterior per un preu de 310 €. Els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat poden gaudir enguany del domini per 250 €  respectivament.

Com a novetat, i amb un suplement de 90 €, els Adults i Júniors posseïdors del Forfet de Temporada poden esquiar a Ordino Arcalís. El suplement per poder esquiar a l’estació ordinenca en modalitat de  Sènior,  Infant i Vianant és de 25 €. Els interessats poden sol·licitar el producte en el moment de realitzar la compra del Forfet de Temporada Grandvalira. Tan sols queden exclosos els forfets freestyle i els de diumenges. Els clients que ja hagin adquirit el Forfet de Temporada de Grandvalira poden sol·licitar el canvi cap aquesta nova modalitat. 

D’altra banda els no residents també poden adquirir el Forfet de Temporada Fanàtics 2018-19 amb descomptes i avantatges per un preu de 640 €. Aquest preu promocional estarà disponible fins al 20 de desembre, durant La Fira, online i a les taquilles de l’estació. A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 800 €. Pel que fa als empadronats a les comarques de proximitat de la Cerdanya i l’Alt Urgell, ho fan per un preu de 585 € (adults), 550 € (júniors) i 420 € (nens). El suplement d’Ordino Arcalís és el mateix per a Forfets de Temporada per a residents d’Andorra com per a no residents. 

Un any més, Grandvalira es posiciona com el domini més competitiu de la península pel que fa als quilòmetres esquiables així com a l’oferta de serveis complementaris. Recentment la marca ha anunciat la seva continuïtat de manera indefinida sumant Ordino Arcalís a la seva oferta esquiable. La combinació de les dues estacions permetrà oferir als esquiadors un producte de neu encara més capdavanter amb un total de 240 km de pistes i un volum de visitants que superaria els 2 milions de dies d’esquí, fet que situaria el domini entre els 7 únics del món a superar aquesta xifra en el rànquing mundial de més de 2.000 estacions.

A més, Grandvalira compta enguany amb esdeveniments de primer nivell com les Finals de la Copa del Món d’Esquí Alpí que tindran lloc a Soldeu El Tarter de l’11 al 17 de març del 2019. En aquesta ocasió, Grandvalira acollirà la competició esportiva més important de la història d’Andorra fins a la data.
 
Avantatges del passi de temporada

Amb el Forfet de Temporada Grandvalira Fanàtics i el suplement d’Ordino Arcalís l’usuari pot gaudir sense límits del domini esquiable més gran del sud d’Europa. En total, 240 km de pistes als que cal sumar les extensions esquiables de les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam, accessibles de manera il·limitada així com de 5 forfets de dia a les estacions de Verbier (Suïssa) i Kiroro (Japó).
Els esquiadors que comprin el Forfet de Temporada en línia abans del 15 de novembre poden escollir l’opció de rebre’l a domicili. 
D’altra banda, comprant el Forfet de Temporada Grandvalira, l’usuari pot beneficiar-se dels següents avantatges exclusius:
-       5% de descompte per renovació
-       Descomptes especials per a les famílies 
-       Avantatges i descomptes especials en serveis externs a l’estació
-       1 forfet de dia per convidar a un amic a Grandvalira
-       Descompte de fins a un 10% en serveis de l’estació (online o presencial)
Amb la compra anticipada del Forfet, l’esquiador gaudeix dels següents avantatges:
-       Preu promocional (20% de descompte) fins al 20 de desembre
-       Facilitat de pagament per a compres fins a l’1 de desembre: pagament fraccionat sense interessos 
-       Garantia d’esquí
-       Per a la compra d’un Forfet de Temporada Infant (6-11 anys) 2018-19, Grandvalira fa un obsequi (fins a exhaurir existències) 
I per aquells usuaris que comprin el Forfet en línia fins al 20 de desembre i que hagin recomanat un client nou, Grandvalira aplicarà 25 € d’estalvi (Més informació www.grandvalira.com). 

En cas de fer servir el pagament fraccionat, cal destacar la possibilitat de fer servir la firma electrònica en el procés de compra en línia.
Aquesta temporada el domini esquiable comptarà amb nombroses novetats en tots els sectors. Pròximament, Grandvalira anunciarà de les millores en infraestructures, pistes i serveis així com dels grans esdeveniments com les ja mencionades Finals de la Copa del Món d’Esquí (de l’11 al 17 de març) a més de la 15a edició de la Total Fight Masters of Freestyle (del 28 al 30 de març i del 4 al 6 d’abril) i  la Copa del Món de Quilòmetre Llançat (del 10 al 13 d’abril).  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny