Notícia

La venda de forfets de temporada Vallnord s’incrementa un 25%

Són dades de la venda d'abonaments a la Fira d'Andorra la Vella

telecadira,Port Negre,la pala,arinsal
Només falten 33 dies per a l’obertura oficial de les estacions de les Valls del Nord Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els usuaris de les estacions d’esquí de Vallnord-Pal-Arinsal i de Vallnord-Arcalís han tornat  a ser fidels a la cita anual de la Fira d’Andorra la Vella. Centenars de persones han visitat l’estand de Vallnord per adquirir el seu forfet de temporada 2018-19 en un cap de setmana acompanyat per la neu. Quan encara falten 33 dies per a l’obertura oficial de les estacions de les Valls del Nord, la venda de forfets ja ha superat en un 25,9% les xifres assolides el 2017 en aquest mateix període.


Els usuaris de les Valls del Nord han estat fidels a la trobada amb Vallnord a la Fira d’Andorra la Vella per renovar el seu forfet de temporada per a l’hivern 2018-19. Els preus especials que les estacions de Vallnord-Pal-Arinsal i Vallnord-Arcalís ofereixen tradicionalment durant aquesta trobada del darrer cap de setmana d’octubre han fet que la venda de forfets registri en l’actualitat un creixement sostingut del 25,9% en comparació amb el 2017. Si bé la Fira d’Andorra és el moment àlgid quant a venda de forfets de temporada d’hivern, també val a destacar el volum de vendes realitzat mitjançant el web www.vallnord.com per part dels esquiadors no residents a Andorra.
 
Les bones xifres de venda fan encarar amb optimisme una temporada d’hivern que es preveu de 143 dies. La temporada començarà el dia 1 de desembre i s’allargarà fins al 22 d’abril, coincidint amb el dilluns de pasqua. Si les condicions de neu així ho permeten, Vallnord-Arcalís podria ampliar el calendari d’obertura de les seves pistes d’esquí. En tot cas, des del primer de desembre tots els usuaris podran inaugurar la temporada d’esquí i gaudir de totes les novetats en què les estacions de Vallnord han invertit i treballat aquest estiu. D’aquesta manera, tot estarà llest per rebre els visitants que aprofitaran el Pont de la Puríssima per visitar Andorra i els dominis esquiables de la Massana i d’Ordino.
 
Per als qui encara no hagin adquirit el seu forfet Vallnord per a la temporada d’hivern, poden fer-ho a través del web www.vallnord.com o bé adreçant-se a les oficines de Turisme de les parròquies de la Massana i d’Ordino.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny