Notícia

La venda de forfets de temporada Vallnord s’incrementa un 25%

Són dades de la venda d'abonaments a la Fira d'Andorra la Vella

telecadira,Port Negre,la pala,arinsal
Només falten 33 dies per a l’obertura oficial de les estacions de les Valls del Nord Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els usuaris de les estacions d’esquí de Vallnord-Pal-Arinsal i de Vallnord-Arcalís han tornat  a ser fidels a la cita anual de la Fira d’Andorra la Vella. Centenars de persones han visitat l’estand de Vallnord per adquirir el seu forfet de temporada 2018-19 en un cap de setmana acompanyat per la neu. Quan encara falten 33 dies per a l’obertura oficial de les estacions de les Valls del Nord, la venda de forfets ja ha superat en un 25,9% les xifres assolides el 2017 en aquest mateix període.


Els usuaris de les Valls del Nord han estat fidels a la trobada amb Vallnord a la Fira d’Andorra la Vella per renovar el seu forfet de temporada per a l’hivern 2018-19. Els preus especials que les estacions de Vallnord-Pal-Arinsal i Vallnord-Arcalís ofereixen tradicionalment durant aquesta trobada del darrer cap de setmana d’octubre han fet que la venda de forfets registri en l’actualitat un creixement sostingut del 25,9% en comparació amb el 2017. Si bé la Fira d’Andorra és el moment àlgid quant a venda de forfets de temporada d’hivern, també val a destacar el volum de vendes realitzat mitjançant el web www.vallnord.com per part dels esquiadors no residents a Andorra.
 
Les bones xifres de venda fan encarar amb optimisme una temporada d’hivern que es preveu de 143 dies. La temporada començarà el dia 1 de desembre i s’allargarà fins al 22 d’abril, coincidint amb el dilluns de pasqua. Si les condicions de neu així ho permeten, Vallnord-Arcalís podria ampliar el calendari d’obertura de les seves pistes d’esquí. En tot cas, des del primer de desembre tots els usuaris podran inaugurar la temporada d’esquí i gaudir de totes les novetats en què les estacions de Vallnord han invertit i treballat aquest estiu. D’aquesta manera, tot estarà llest per rebre els visitants que aprofitaran el Pont de la Puríssima per visitar Andorra i els dominis esquiables de la Massana i d’Ordino.
 
Per als qui encara no hagin adquirit el seu forfet Vallnord per a la temporada d’hivern, poden fer-ho a través del web www.vallnord.com o bé adreçant-se a les oficines de Turisme de les parròquies de la Massana i d’Ordino.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial