Notícia

LET'S SNOW BCN arriba com el millor aperitiu quan la temporada d'esquí arrenca

Els dies 9, 10 i 11 de novembre, al Poble Espanyol de Barcelona, ​​se celebra el Festival d'Esquí i Esports de Muntanya.

Lets Snow BCN
Presentació oficial del festival ahir a Barcelona Autor/a: Lets Snow BCN
Mentre la neu ja comença a cobrir muntanyes, el Festival LET'S SNOW BCN es dóna a conèixer com la cita anual que obre la Temporada d'Hivern i els seus esports i convoca, a Barcelona, ​​a tots aquells als quals els interessa aquest univers.


El Festival LET'S SNOW BCN s'ha presentat aquest dimarts com un projecte festiu que actua d'altaveu de Cultura de Neu i Esports de Muntanya. "I per això", explica l'organització LET'S SNOW BCN "construeix, des de Barcelona i fins als cims més alts, un pont entre la ciutadania i aquest univers. Es tracta d'un pont d'experiència i, sobretot, de descobriment i diversió: una festa participativa i constructiva".

L'acte ha estat presidit per Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. L'han acompanyat a la taula l'alcalde de Rialp i vicepresident de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich i Òscar Cruz, president de la Federació Catalana d'Esports d'hivern.

També ha comptat amb la participació d'Imma Pratdesaba, representant la gerència de Suzuki Clotet Motor, espònsor del Festival, mostra de la implicació intersectorial des del sector industrial vinculat al món de la neu. En aquest cas, amb relació al motor. S'ha comptat amb la presència de Ton Barnils, director general del Centre Excursionista de Catalunya, entitat que tindrà una participació molt activa en l'àmbit del Festival. D'una banda, perquè el CEC representarà l'evolució històrica dels Esports de Muntanya i de l'altra perquè proposa una activitat de joc de pistes tecnològic, vinculada a la geolocalització i la cartografia.

Roser Vallès, responsable de donació del Banc de Sang i Teixits, arran de l'acció de macro-donació de sang que han iniciat conjuntament el Festival i el Banc de sang, ara que les reserves estan molt, massa baixes, ha fet una crida a la donació massiva durant els 3 dies de Festival.

L'alpinista Ferran Latorre, que serà el colofó ​​de LET'S SNOW BCN, ha anunciat que presentarà, juntament amb l'alpinista austríac Peter Habeler (que amb Reynold Messner va ser el primer a coronar l'Everest sense oxigen), l'exposició de la seva gesta de coronar els 14 vuit mils del planeta.

Ha tancat l'acte el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, que ha agraït la iniciativa LET'S SNOW, convidant a tothom a participar i destacant la importància dels esports d'hivern a Catalunya, com a motor tant d'activitat cultural com econòmic d'un territori que, com anteriorment havia destacat el vicepresident de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich: "compta amb un immens territori ple de propostes d'esport i activitat molt variades que es dirigeixen des dels més grans als més petits".

Els grans protagonistes de LET'S SNOW seran els seus visitants quan, el dia 9 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona, ​​l'esdeveniment obri les seves portes al públic. Per a ells, el Festival proposa una gran quantitat d'activitats i tallers de tipus molt divers, arran d'un plantejament lúdic-formatiu.

Tota la informació de LET'S SNOW (activitats, horaris, preus, expositors, conferències ...) es pot consultar al web letssnowbcn.com/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny