Notícia

La llevantada millora les condicions de Masella que demà podrà obrir 16 km de pistes

Previsió d'obertura de tot el desnivell en un termini de 48 hores si les condicions actuals es mantenen

masella,soto
Aquesta tarda n'hi ha que ja han esquiat a Masella. Sembla ser que no podien contenir l'eufòria per fer dentetes als amics... Autor/a: M. Soto
Una nevada més intensa del que es preveia per una banda, i per l'altra que les precipitacions han arribat en cotes també més baixes del que s'anunciaven, permetran millorar i molt les condicions amb què demà obrirà Masella. Es confirma obertura fins al Pla de Masella i, de regal, previsió d'obertura de tot el desnivell en un termini de 48 hores si les condicions actuals segueixen.


Les condicions milloren a Masella a cada hora que passa. Per demà mateix, 1 de novembre, primer dia d'obertura de l'estació, ja es podrà esquiar fins a la mateixa base, a la cota 1600. La nevada ha estat intensa, com també el treball de les trepitjaneus i la potent xarxa de producció de neu de l'estació, de manera que es podran obrir 10 pistes que sumaran 16 quilòmetres esquiables.

Segons el comunicat enviat per l'estació es posaran en marxa els telecadires de Coma Oriola i Masella Jet. Pel que a les pistes obertes seran Coma Oriola, debutants de Coma Oriola, Masovera, Estadi inferior, Enamorats, Aparador, central, la Cova, la fosca i les Fustes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny