Notícia

Les Neus Catalanes escalfen motors

Les Neus catalanes han anunciat la seva presència al festival LET'S SNOW BCN'18, que se celebra els dies 9, 10 i 11 de novembre

cambre,cambra,nocturna
Cambra d'Aze en una imatges nocturna aquesta setmana Autor/a: Les Neus Catalanes
Les darreres nevades i la producció de neu han canviat el color a les estacions de la Catalunya del Nord, passant en tan sols uns dies del color ocre i beix propi de la tardor al blanc immaculat de l'hivern.


Amb la intenció d'obrir com més aviat millor, les 6 estacions d'esquí alpí que integren la marca Les Neus Catalanes (Espai Cambra d'Ase, Font-Romeu Pyrénées 2000, Formiguera, La Quillane, Les Angles, Portè i Pimorent) han anunciat la seva presència en LET'SSNOWBCN'18, el festival de la neu que aquest any torna al Poble Espanyol de Barcelona.

El divendres 9 de novembre tindrà lloc la presentació de la nova temporada d'esquí 2018-2019 i les Neus Catalanes ens mostraran totes les seves novetats, potenciant la venda del seu forfet de temporada.

A causa de les nevades recents, diverses estacions estan treballant per poder obrir com més aviat millor, tal és el cas de PortePuymorens i Els Angles. L'estació de l'Alta Cerdanya espera poder obrir les pistes el dissabte 17 de novembre i Els Angles ho farà una setmana més tard, el 24. La resta d'estacions, obrirà entre aquestes dates i el Pont de la Puríssima.

Antonio Martín, nou Sales Manager per a l'estat espanyol dels Angles, ha comentat que "totes les estacions de les Neiges Catalanes estan treballant per poder obrir el nombre més gran possible de pistes durant el mes de novembre, tal com està previst en el nostre calendari. Entenem que obrir abans crea un excel·lent impacte pel que fa aimatge, i celebrem que algunes estacions iniciïn la temporada durant aquests dies. Tot suma, i com més gent pugi a esquiar aquesta temporada, millor per a tothom. Als Angles esperem poder obrir tota l'estació el 24, i si tot va bé, Portè obrirà una setmana abans".

La idea és que per al pont de la Puríssima les 6 estacions es trobin a ple funcionament. Pel que fa a novetats Martin ha destacat que "la gran novetat d'aquest any, que ajudarà a dinamitzar l'après-ski no només a Angles, sinó a tota la zona, és el nou Angleo, un balneari urbà modern, elegant i molt pràctic per combinar esquí amb termalisme".

Pel que fa al Forfet de temporada de Les Neus Catalanes les 6 estacions ja han posat a la venda el seu forfet de temporada conjunt, amb un 15% de descompte si es compra abans del 2 de desembre 2018. El preu en promoció és de 587 € adults i524 € per a nens i estudiants. La tarifa sense promoció és de 691 € per a adults i de 621 € per a nens i estudiants.

Com a novetat a tenir en compte aquesta temporada hi ha l'opció del nou Forfet Familiar (4 persones mínim per a una mateixa família incloent el pare o la mare). Fins al 2 de desembre 2018, surt gratuït el 4t forfet més econòmic del grup. Per facilitar la compra del forfet s'ha creat un web especialment per a l'ocasió: es.france.fr/es/especial/forfait-neiges-catalanes

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny