Notícia

Tuixent-La vansa i Lles obren circuits per a l'esquí nòrdic

L'associació Tot-Nòrdic recomana consultar el web de les dues estacions per conèixer l'estat de pistes, zones i serveis oberts

esqui nordic,esqui de fons,maria selles,tuixent la vansa
Lles de Cerdanya en una imatge d'arxiu. Autor/a: Photoset
L'associació d'estacions d'esquí nòrdic de Catalunya, Tot Nòrdic, ha anunciat via xarxes socials que les estacions d'esquí de fons de Lles i Tuixent-LaVansa obren portes de l'1 al 4 de novembre per a la pràctica de l'esquí. De moment es tracta d'obertures parcials en tots dos casos i es recomana consultar el web de les dues estacions per conèixer l'estat de pistes, zones i serveis oberts.


Possiblement es tracta de l'obertura més primerenca d'unes estacions d'esquí de nòrdic al Pirineu català. A falta de confirmació oficial d'aquest apunt, però, la realitat és que són dues les estacions de nòrdic que ja estan en funcionament al Pirineu català.

La llevantada va ser especialment generosa amb Tuixent-La Vansa la nit de dimecres a dijous, tal com vam preveure en la previsió meteorològica que diaridelaneu.cat va publicar dimecres. Una previsió que concretava molt bé quines serien les estacions més beneficiades per la nevada i que finalment s'ha traduït amb gruixos de neu que van dels 30 als 50 cm de neu.

Tuixent-La Vansa ha anunciat via facebook que de moment té oberts els circuits per a raquetes de neu i 12 quilòmetres d'esquínòrdic. Per a dissabte i diumenge hi ha la previsió d'obrir el 100% dels circuits de nòrdic. També es recorda que els accessos a l'estació s'han de fer via Pantà de la Llosa del Cavall per als qui provenen de la zona del Solsonès. Pel que fa a l'estació de Lles de Cerdanya ahir es van obrir 20 quilòemtres de traçats, amb gruixos de neu que van dels 40 als 60 cm de neu pols humida. Per a tenir més informació de l'estat de pistes i serveis de les dues estacions recomanen consultar les seves xarxes socials, que facilitem en aquests dos enllaços.

Per Lles de Cerdanya: www.facebook.com/Lles.net/
Per Tuixent La Vansa: www.facebook.com/tuixent.lavansa/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny