Notícia

La neu obliga a aturar definitivament les obres del telecadira Pla de les Pedres

La neu dificulta unes obres que tampoc comptaven amb els permisos del ministeri de Medi Ambient del Govern andorrà

linia,bosc,telecadira,pla de les pedres
El telecadira del Pla de les Pedres seguirà la traça que es pot intuir al bosc que es veu per sobre la zona del Peretol. Imatge captada a inicis d'octubre de 2018. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Saetde (Pas de la Casa-Grau Roig) ha decidit aturar definitivament les obres de construcció del telecadira del Pla de les Pedres.


Les obres per allargar el telecadira Pla de les Pedres fins al Peretol queden aturades i no es reiniciaran fins a la propera primavera. Segons informa l'Agència de Notícies Andorrana la decisió l'ha pres Saetde a causa de les nevades d'aquests darrers dies, que els impedeix treballar a la zona.

A més, tampoc es compta encara ara amb els informes de medi ambient que puguin avalar l'inici de les obres. Els departaments tècnics del Ministeri de medi ambient del Govern andorrà han demanat informació complementària a l'empresa.

A la falta dels informes del ministeri esmentat se li suma la paralització de les obres per part del comú de Canillo, una qüestió de la qual ja es va informar fa unes setmanes. Tot plegat és que el que sembla que hauria aconsellat a Saetde a prendre la decisió d'aturar les obres i tornar-les a posar en marxa a la primavera.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny