Notícia

Masella tanca l'històric pont de l'1 de novembre amb 16.000 esquiadors

L'estació cerdana es proposa tancar l'1 de maig de 2019 i aconseguir així una obertura ininterrompuda de 6 mesos

masella,cua,teleesqui
Masella tanca l'històric pont de l'1 de novembre amb 16.000 esquiadors Autor/a: Diaridelaneu.cat

Masella fa un balanç molt positiu del primer cap de setmana d'obertura de l'estació que, excepcionalment, ha coincidit amb el Pont de Tots Sants. Mai abans s'havia aconseguit obrir una estació al Pirineu en un pont de l’1 de novembre que oferís 32 quilòmetres esquiables i 900 m de desnivell.Masella qualifica d'excel·lent el primer pont de l'1 de novembre en què l'estació ha aconseguit obrir portes. Es tracta d'una obertura històrica ja que l'estació va obrir el dia 1 fins a 16 quilòmetres de pistes, i això que el dia 31 d'octubre s'havia compromès a obrir només les pistes del sector Coma Oriola. I si el dia 1 ja va superar les expectatives, el dia 2 ja doblava la superfície esquiable i aconseguia ampliar el domini a 32 quilòmetres, amb els que ha arribat a avui 4 de novembre.

Caldria buscar en els annals de la història de l'esquí al Pirineu per trobar una estació que en pont de novembre hagi aconseguit posar a disposició dels esquiadors aquesta xifra. I no només es tracta dels 32 quilòmetres de pistes, que ja de per sí és una xifra elevada, sinó que des del dia 2 de novembre l'estació va aconseguir obrir la totalitat dels 900 m de desnivell esquiable, entre la Tosa d'Alp (2.535 m) i el Pla de Masella (1.600 m).

Segons el comunicat de l'estació les xifres de visitants en aquests 4 dies supera els 16.000 esquiadors, sent el dissabte 3 de novembre, amb 5.800 esquiadors, el dia de més alta afluència. A partir de demà dilluns l'estació continuarà oberta ja de forma ininterrompuda fins al darrer dia de la temporada, de manera que la direcció del centre hivernal es proposa aconseguir una obertura de 6 mesos. Si res ho impedeix Masella tancarà l'1 de maig de 2019.

Per aquesta setmana els gruixos de neu queden entre els 20 cm a les cotes baixes i els 105 a la cota alta. També es preveu l'obertura del telecadira desembragable de 6 places Jumbo Tosa per aquest divendres dia 9 de novembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny