Notícia

Porté Puymorens es prepara per obrir aquest dissabte 10 de novembre

Per a aquesta temporada s'han fet millores a la pista Les Sapins, es crea la pista Les Chasseurs i s'ha reasfaltat l'aparcament de la cota 1600


La temporada 2018-19 ha començat d'hora i sembla que a l'obertura de Masella s'hi afegeixen més estacions aquest cap de setmana. Ahir dilluns Porté-Puymorens va anunciar via xarxes socials que té intenció d'obrir aquest dissabte. I ho farà amb algunes millores.


Porté Puymorens va anunciar ahir dilluns per xarxes socials que avança una setmana l'obertura de pistes. Segons el vídeo publicat ahir a la seva pàgina de Facebook la intenció del seu director Eric Charre, és obrir dos sectors. Tot i que no s'especifica quins seran cal suposar que un d'ells serà el de la Vinyola i l'altre, possiblement, el de Font Freda. Caldrà estar atents als seus comunicats via xarxes Twitter i Facebook.

Per a aquesta temporada l'estació de la Vall de Querol obre una nova pista que porta per nom Les Chasseurs, que de fet es tracta d'un traçat ja existent que discorre per la línia del telecadira L'estanyol i que és molt freqüentat pels practicants del fora pista. Aquest estiu s'ha desbrossat, una tasca que també s'ha fet amb la veïna pista negra Les Sapins.

Porté Puymorens també ha aprofitat l'estiu per fer millores en el peu de pistes.  L’aparcament de la cota 1.600, punt d'accés a la venda de forfets i a l'edifici comercial que inclou un hotel i un restaurant i caixes expenedores de forfets, ha estat reasfaltat en la seva totalitat. Aquesta zona d'estacionaments amb accés des de la carretera RN320 ja va ser ampliada l'estiu de 2014 i és una de les més sol·licitades de l'estació des que es va posar en marxa el renovat telecadira 4 places de l'Estanyol i el teleesquí i pista del Soldat.

L'estació també ha posat a la venda els forfets de temporada a preus de promoció, els quals ja es poden comprar via online o a la seva oficina permanent del carrer Espanya de Puigcerdà. Per a dissabte i diumenge es posa a la venda un forfet de dos dies consecutius a preu de promoció de 40€. Per a la compra via web us podeu adreçar a www.porte-puymorens.net.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny