Notícia

La plataforma de Soldeu sota la neu, a contrarellotge i complint els terminis

L'arribada dels primers freds i la neu precipitada sobre la plataforma no estan impedint l'avanç de les obres de Soldeu

obres,plataforma,soldeu
Les obres de la plataforma ahir dilluns Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ha nevat, fa fred i ja s'està en en el compte enrere per enllestir les obres de la plataforma de Soldeu. Tot i la meteorologia que amb el pas dels dies s'anirà fent més adversa per permetre el treball en bones condicions, res fa pensar que la infraestructura no estigui acabada per a la Copa el Món. Així ho han confirmat a Diaridelaneu.cat.


Ha nevat a Soldeu, com ha passat a totes les cotes mitges i altes d'Andorra, però en un país on tothom està acostumat a la neu, res hauria d'aturar unes obres. I així és en el cas de la plataforma de Soldeu. La nevada de la nit del 31 a l'1 de novembre va deixar uns pocs centímetres sobre la plataforma en construcció de Soldeu.

La nevada podia haver estat un problema per permetre seguir amb el ritme frenètic amb què s'estan fent les obres d'aquesta infraestructura gegantina. Una nevada que hauria pogut ralentitzar les obres, però no, les obres continuen. Ahir dilluns, 5 de novembre, de bon matí, el moviment de grues, camions carregats de material, formigoneres, operaris, demés personal i altres màquines continuaven imparables en les feines de construcció. Per sobre i per sota la plataforma. Pels frontals i pels laterals. O sigui, per terra, riu i aire. Un ritme constant, lent a estones, estressant en altres, però avançant sense aturador possible.

Les obres, segons calendari, haurien d'estar enllestides el proper 30 novembre de 2018. Faltaran encara tres mesos de la Copa del Món però només un dia per a l'inici de la temporada. El repte sembla inassumible, però les obres segueixen el curs i els seus impulsors han confirmat a Diaridelaneu.cat que els terminis s'estan complint. La meteorologia i el rellotge imposen les seves normes, però la feina és intensa i es podrà complir amb entregar la plataforma a punt per a les finals la Copa del Món.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny