Notícia

La policia andorrana investiga el tall de cable en tres telecadires de Pal

Localitzat un tall en un cable de subjecció del telecadira La Serra II. Hi ha dos remuntadors més afectats.

la serra, telecadira,pal
La policia andorrana investiga un intent de sabotatge en tres telecadires de Pal. A la imatge, el telecadira La Serra, el febrer d'aquest any. Autor/a: Diaridelaneu.cat
La policia andorrana ha obert una investigació per esclarir un atac intencionat a tres telecadires de l'estació de Pal. La policia ha estat requerida per l'estació aquest dilluns al migdia per "un cable tallat" en un telecadira, el de la Serra II. Un cop al lloc dels fets, però, s'han detectat dos sabotatges més en dos altres remuntadors.


La policia andorrana ha rebut una denúncia d'EMAP (Pal-Arinsal) aquest dilluns al migdia després de localitzar un tall de cable la telecadira La Serra de Pal. Tot i que inicialment només semblava afectat un telecadira ara s'ha descobert que n'hi ha dos més. 

S'està investigant l'intent de sabotatge i tot apunta que els autors haurien utilitzat una serra radial. Haurien quedat malmesos fins a tres cables de tres remuntadors. El director de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, ha convocat una roda de premsa aquest dimarts a migdia per explicar els fets.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny