Notícia

V-SHAPE LYT: l'esquí All-Mountain més lleuger


Tens una bona tècnica d'esquí i vols donar-ho tot? Et presentem la línia d'esquís V-Shape, la nova estrella a all-mountain pensada per a esquiadors de tots els nivells. Un esquí perfecte. Una cosa així com trobar al company que sempre has estat buscant. Un company que pot amb qualsevol classe de terreny i que sempre et manté en el camí, sense importar el que passi. Amb ell pots endinsar-te en la pista o endinsar-se fàcilment en terrenys fora de pista.

Gràcies a la tecnologia V-Shape LYT, aquesta nova línia d'esquís compta amb nucli de fusta Karuba ultralleuger i amb grafè en tota la seva longitud per augmentar la força dels esquís i reduir el seu pes. La nostra tecnologia ERA 3.0 millora el rocker, el radi i la vibració. Així mateix, el LYT en forma de V permet gaudir de control sense esforç i d'una adherència instantània.

Aquesta esperada col·lecció all-mountain és un 25% més lleugera que l'anterior i es divideix en diferents categories de productes depenent del teu nivell:

V-Shape V10
Els límits només existeixen en el teu cap, perquè l'esquí et seguirà en qualsevol terreny oferint gran estabilitat. Serà el teu millor aliat i tenir un bon aliat no té preu.

V-Shape V8
Esquí all-mountain d'entrenament. L'arma més versàtil del món de la neu. El nucli de fusta amb metall millora l'agilitat i la vibració perquè esquís millor que mai.

V-Shape V6
Un esquí all-mountain per multiplicar la diversió en qualsevol terreny: un company fidel per esquiar sense complicacions que t'ajudarà a iniciar els girs amb potència i precisió.

V-Shape V4
Màxima diversió a la neu durant tota la jornada: tot el que l'esquiador necessita per millorar i per passar-ho en gran. Model perfecte per a esquiadors debutants.

V-Shape V2
Aprendre a esquiar mai ha estat fàcil. El V-Shape V2 és la teva porta d'entrada al món de l'esquí. Des del primer dia, et sentiràs segur amb cada pas que donis.

A més, els nous esquís V-Shape juntament amb les botes Nexe LYT són la combinació perfecte per a esquiadors que busquen productes amb gran rendiment i màxima lleugeresa. Així doncs, ho tens tot! La muntanya t'espera amb la millor equipació possible. Allibera tot el teu potencial en les pistes acabades de trepitjar!

Per a més informació a la pàgina web.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny