Notícia

V-SHAPE LYT: l'esquí All-Mountain més lleuger


Tens una bona tècnica d'esquí i vols donar-ho tot? Et presentem la línia d'esquís V-Shape, la nova estrella a all-mountain pensada per a esquiadors de tots els nivells. Un esquí perfecte. Una cosa així com trobar al company que sempre has estat buscant. Un company que pot amb qualsevol classe de terreny i que sempre et manté en el camí, sense importar el que passi. Amb ell pots endinsar-te en la pista o endinsar-se fàcilment en terrenys fora de pista.

Gràcies a la tecnologia V-Shape LYT, aquesta nova línia d'esquís compta amb nucli de fusta Karuba ultralleuger i amb grafè en tota la seva longitud per augmentar la força dels esquís i reduir el seu pes. La nostra tecnologia ERA 3.0 millora el rocker, el radi i la vibració. Així mateix, el LYT en forma de V permet gaudir de control sense esforç i d'una adherència instantània.

Aquesta esperada col·lecció all-mountain és un 25% més lleugera que l'anterior i es divideix en diferents categories de productes depenent del teu nivell:

V-Shape V10
Els límits només existeixen en el teu cap, perquè l'esquí et seguirà en qualsevol terreny oferint gran estabilitat. Serà el teu millor aliat i tenir un bon aliat no té preu.

V-Shape V8
Esquí all-mountain d'entrenament. L'arma més versàtil del món de la neu. El nucli de fusta amb metall millora l'agilitat i la vibració perquè esquís millor que mai.

V-Shape V6
Un esquí all-mountain per multiplicar la diversió en qualsevol terreny: un company fidel per esquiar sense complicacions que t'ajudarà a iniciar els girs amb potència i precisió.

V-Shape V4
Màxima diversió a la neu durant tota la jornada: tot el que l'esquiador necessita per millorar i per passar-ho en gran. Model perfecte per a esquiadors debutants.

V-Shape V2
Aprendre a esquiar mai ha estat fàcil. El V-Shape V2 és la teva porta d'entrada al món de l'esquí. Des del primer dia, et sentiràs segur amb cada pas que donis.

A més, els nous esquís V-Shape juntament amb les botes Nexe LYT són la combinació perfecte per a esquiadors que busquen productes amb gran rendiment i màxima lleugeresa. Així doncs, ho tens tot! La muntanya t'espera amb la millor equipació possible. Allibera tot el teu potencial en les pistes acabades de trepitjar!

Per a més informació a la pàgina web.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat